Posledních 5 hodin zbývá do konce skončení 70% slevy Sniper Elite: Nazi Zombie Army za 3,29EUR, pokud Vás Sniper Elite V2 bavil, tak máte šanci vyzkoušet i kravou hororovou řežbu v podání hordy zombieků. Vypadá to dobře..
Taky jsem nad tím hodně přemýšlel, ale momentálně mám rozehraný BF3, Metro 2033, Wargame EA + ještě škola, takže já až o vánoce (snad bude i větší sleva )
50% sleva na Far Cry 3 tzn. 14,99€ (390Kč)! Já jen stále váhám jestli vzít nebo radši počkat do vánoc... :/
Já jsem váhal a váhal, až jsem koupil Deluxe verzi.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-25% sleva na všechny hry od Activision a tento víkend si můžete zahrát CoD: BO 2 zdarma. Dále je tu sleva -75% na Tomb Rider. A česká Arma 3 přešla do plné verze.
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .