siťova karta
Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team
siťova karta
dobri den nainstaloval sem na pentium 4 win XP profesional a nejde rozjet sitova karta nevi nekdo proč sem uš zoufaly
Sítovou karu neznám, tak jsem název opravil! Pic
Sítovou karu neznám, tak jsem název opravil! Pic
Re: siťova karta
A nainstaloval jsi i ovladač pto tuto kartu? Pokud je síťová karta integrovaná na základní desce, najdeš ovladač pro tu kartu na CD k základní desce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Uveď přesný název základní desky!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
HP 2.8GHz Intel Pentium 4 Processor/533 -288 Units uš nevim nějaky chytrak sundal štitky
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Myslím, že CPU-Z ze stejného zdroje (www.slunecnice.cz) je pro laika praktičtější a jednodušší. Použij záložku Mainboard, tam máš přímo typ desky.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Prosím Tě, co je napsáno tady:
Zkus se podívat sem http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... taskId=135
Pokud nemáš stejný PC, tenhle má aspoň stejnou základní desku, takže drivery by měly sedět
Pokud nemáš stejný PC, tenhle má aspoň stejnou základní desku, takže drivery by měly sedět
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek