jak změnit jméno vlastníka počítače ve Windows 8? Při nastavování jsem omylem zadal \petr místo Petr
Změna jména vlastníka počítače ve Windows 8
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Změna jména vlastníka počítače ve Windows 8
Zdravím,
jak změnit jméno vlastníka počítače ve Windows 8? Při nastavování jsem omylem zadal \petr místo Petr
Překlikl jsem se... Díky
Re: Změna jména vlastníka počítače ve Windows 8
koukni sem
Kód: Vybrat vše
http://answers.microsoft.com/cs-cz/windows/forum/windows_8-security/zm%C4%9Bna-n%C3%A1zvu-u%C5%BEivatele-v-os-windows/e992f7f9-2eb3-409f-9ce1-6f621a668ac2?msgId=e1b91bfb-4ee8-44b8-a80d-1dee68da6827OS Windows 11 Professional (x64) (24H2) / MB ASUS TUF GAMING B650M-PLUS / CPU AMD Ryzen 5 7600/ RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 AMD EXPO / GPU ASUS DUAL RTX 4060 GAMING OC /
SSD SSD WD Black SN770 NVMe 1TB / PSU Seasonic Core GX-650 ATX 3
SSD SSD WD Black SN770 NVMe 1TB / PSU Seasonic Core GX-650 ATX 3
Já myslím asi něco trochu jiného... Nikoliv název toho účtu, ale jméno vlastníka počítače. Při úvodním nastavování W8 se mělo zadat plné jméno vlastníka počítače (dejme tomu Petr Chaloupka), ale já omylem napsal \petr chaloupka. Vadí to kdyžtak něčemu?
-
guest
To máš přece jedno. Nech to být, ničemu to nevadí. Stejně to nebudeš nikdy k ničemu potřebovat.
Aha, tak to je v pohodě. Díky.
-
guest
Ono by se to asi dalo změnit někde v registrech, ale je zbytečné se tím zabývat. Tahle informace je naprosto zbytečná a není k ničemu potřeba.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 7289 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Prorock
-
- 5 Odpovědi