Zdravim, mam problem s padaním aplikací a her. Spustim hru (momentalne Gunz) a po nejake dobe se najednou zasekne obraz a hra uz dal nejde. Hudba hraje, ale obraz je sekly. Jeste nez sem aktualizoval ovladace na graf. kartu, tak se to občas jeste rozjelo a nejakou dobu slo hrat dal. Potom sem nainstaloval nejnovejsi Catalyst (7.7) a už se to nerozbehne vubec a musim restartovat PC. Parkrat mi taky vyskočila modrá obrazovka s popisem chyby a chyba byla v souboru ati2dvag.dll. Zkousel sem vsechno mozne, ale už nevím co dál. Sestava: Graf. karta - ATi Radeon 9550, Zvuková karta Sound Blaster Audigy, AMD Athlon 2500+, nVidia nForce2 Ultra 400, Windows XP Profesional SP2. Predem dekuji za pomoc.
Doporučuji zkontrolovat teplotu grafické karty, otestovat paměti programem Memtest. Jaký máš zdroj - výkon a značka?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No tak teplota grafiky se pohybuje kolem 40 C. Zdroj je FSP Group ATX-350PNF (350 W). Ten program Memtest sem stáhl a spustil, ale nejak nevim, jak s nim mam pracovat. Jinak RAMky mam 2x 256MB Corsair.
Jednou (včera) mi to spadlo kdyz sem mel spusteny Windows Media Player. Gunz je dobrá hra, aspon me baví. Jednoducha a hodne akcni strilecka s prvky Matrixu :)
Memtest nainstaluj na disketu, restartuj PC a v Biosu nastav boot first disketovou mechaniku a disketu vlož do mechaniky. Test se spustí sám. Nech proběhnout všechny testy alespoň 2x. Musí být bez chyby.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Ahoj. Potřeboval bych od někoho ochotného nastřelit sestavu na hraní do 28000 pro sestru syna..Je to málo peněz, ale tak to, holt, je.Neposílám svůj výběr abych mohl srovnávat. Synovi jsem měnil grafiku za lepší a starší mi zůstala. Sapphire Radeon...
Poslední příspěvek
Alferi: Tak ten původní monitor už, samozřejmě, není. Tak se to rozhodlo. Jen tak na okraj. Volal jsem holce ať si to objedná co nejdříve, protože se vše pořád mění. Vzpomínám si když jsem skládal aktuální počítač a celkem 5x se mi stalo, že než...
Ahojte, chtěl bych si na vánoce udělat radost a poskládat si nový počítač, který bude primárně sloužit jen na hraní her. Cenový strop vidím maximálně 35 tisíc, ale pokud to pujde míň, tak budu jen rád :D
Z aktuálního počítače bych mohl použít:
Case...
Poslední příspěvek
Ahoj, třeba něco takového?
Pokud máš chlazení skříně vyřešené, můžeš vyhodit ventilátory.
Dobrý večer,
Mám problém jakmile zapnu nějakou náročnější hru na pc. Po pár min nebo klidně hned se zapne vypínání a následně se vypne. Teploty kromě procáku přes 65 jsou v pohodě. Pc jsem i přeinstalovala. Komponenty jsou rok staré, pc skoro...
Poslední příspěvek
Komponenty jsou sice koupene pred rokem, ale stare jsou 4-6 let.
1. Spustil bych Linux z flashky - jestli se stane to same
2. Vyzkousel bych jiny zdroj, tento zrovna nevzbuzuje duveru
mohu poprosit o pomoc při sestavování herního stolního počítače? Rád bych se vešel do 50 000 Kč. Komplet celé pc se vším všudy (kompletní sestavení bedny, vč. bedny :))