Tak sup s nim na YT.namenoexist0 píše:rad by som poslal video ako to v skutocnosti je ... Mam dat upload alebo daco ?
Windows XP aktivácia (HARD)
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Windows XP aktivácia (HARD)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
namenoexist0
- nováček
klavesnica je bezkablova ... mys usb
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Srp 2013 21:22) ---
http://www.youtube.com/watch?v=XEllzoi7Muw - no tak skus sa na to pozriet .. Dik
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Srp 2013 21:22) ---
http://www.youtube.com/watch?v=XEllzoi7Muw - no tak skus sa na to pozriet .. Dik
Tak tohle neni problem Windows, kdyz ti klavesnice nejde ani v textovem rezimu
Nejspis si nekdo hral s BIOSem a vypnul podporu USB legacy zarizeni (coz muze souviset i s tim ze si Windows mysli ze se zmenil hw a pozaduji reaktivaci)
Tudiz je to tak jak jsem rikal - pripoj PS2 klavesnici a mys a bude to fungovat. Jina moznost neni.
Nejspis si nekdo hral s BIOSem a vypnul podporu USB legacy zarizeni (coz muze souviset i s tim ze si Windows mysli ze se zmenil hw a pozaduji reaktivaci)
Tudiz je to tak jak jsem rikal - pripoj PS2 klavesnici a mys a bude to fungovat. Jina moznost neni.
-
namenoexist0
- nováček
PS2 klavesnica ... co to je ? 
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 21:38) ---
aha to je ta s tym druhim koncom hej ?:
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Srp 2013 21:38) ---
aha to je ta s tym druhim koncom hej ?:
Ano
A je to jedina moznost jak ten pocitac ovladat a nasledne zmenit BIOS a dostat se pres aktivaci Windows
A je to jedina moznost jak ten pocitac ovladat a nasledne zmenit BIOS a dostat se pres aktivaci Windows
-
namenoexist0
- nováček
A co keby mi to ide ??? tak to by sa dalo pomocov nej aktivovat ci iba ak preinstalovat ???
PS2 myš ani není potřeba, ale klávesnice ano, pokud nejede přes USB. Stačí použít konverzi USB/PS2 ... pak jsou také Enterprise verze XP, které se nemusí vůbec aktivovat, ale to jsou velkopodnikové verze.
-
namenoexist0
- nováček
JJ .. ale keby zpohnam klavesnicu tak ako to aktivujem ... ci to mam obist cez safe mode alebo ako ? Preinstalovat ? ( klavesnica nema usb ale je bezdrotova tak nvm to je asi jedno a to iste ne ?
)
Jestli ma ten pocitac funkcni internetove pripojeni tak se to aktivuje samo
Ten pocitac je ale nutne nejak ovladat, pricemz v tuto chvili nemas cim, protoze USB bezdratova klavesnice a mys nema nejspis nainstalovane ovladace a v BIOSu je podpora usb vypnuta.
Ten pocitac je ale nutne nejak ovladat, pricemz v tuto chvili nemas cim, protoze USB bezdratova klavesnice a mys nema nejspis nainstalovane ovladace a v BIOSu je podpora usb vypnuta.
měl jsem to samé u Win XP vyřešil jsem to tak že jsem udělal tohle http://support.microsoft.com/kb/307890/cs ale pokud nemaš na pc heslo klavesnici nepotřebuješ =) stačí si aktivovat na ploše ve startu klavesnice na ploše nebo něco takového
"stačí si aktivovat na ploše ve startu klavesnice na ploše nebo něco takového"
Ovladat to bude podle tebe jak? Jedina funkcni moznost je totiz telepaticky.
Ovladat to bude podle tebe jak? Jedina funkcni moznost je totiz telepaticky.
tak ať reinstaluje windows a pak si to nainstaluje :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek