Dle mého je ta sestava špatně sestavená. Paměti Zeppelin, zbytečně drahý zdroj. Možná že bych to stavil už na Intelu. Kluci ti to zde sestaví lépe. Disk tam dej tento: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1TZ1YT1KXK
tak cenový limit mám zhruba do 16.000, a PC kdyby byl aspoň v té třídě co je ten co jsem předkládal. A o sestavu se moc ani nebojím, ten známí skládá PC a orientuje se v tom cca 20let.
Jestli tuhle sestavu navrhoval clovek co sklada PC 20 let tak to tedy potes koste............ takhle to naklikas za 3 minuty z toho nejlacinejsiho co je na webshopu, ale ne pokud se v tom aspon trochu vyznas. Narvat do toho neznackove nejlacinejsi pameti.......hmm, o tom si myslim si svoje
Za tu cenu budes mit perfektniho Intela, ktery je vykonove dal nez jakekoliv AMD.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 19 srp 2013 15:55, celkem upraveno 3 x.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ono to neni ani tak o tom jestli to bude fungovat, ale ze to jde mnohem lepe - zvlast vyberem osvedcenych kvalitnich komponent.
Pameti Zeppelin maji tu vlastnost ze to ne nejlacinejsi cinske OEM, ktere mohou fungovat roky nebo taky byt vsecky vadne. Zazil jsem obe varianty. Clovek co stavi 20 let pocitace na ne ale nema ani pomyslet.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 19 srp 2013 15:58, celkem upraveno 1 x.
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.