Problém s ikonou připojení k síti
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
guest
Re: Problém s ikonou připojení k síti
Tam to nejde odstranit? Pak by to ale mělo jít zakázat, nebo se mýlím? W7 neznám.
-
guest
Tak mne pouč. Když mám W7 nainstalované a nemám internet, tak při zapojení kabelu se mi připojení vytvoří samo? Automaticky?
Ano, jen se tě to zeptá jestli je to pracovní, veřejná nebo soukromá síť, to je vše 
-
guest
Jasně, ale i to přece musí jít odstranit a vytvořit znovu, nebo ne?
Odstranil jsem všechna připojení Wifi, tak LAN. Připojil jsem se doma k LAN, proběhla identifikace - zoobrazila se správná ikona (typický loading), která tam neobvykle zůstala i chvíli poté, co se počítač připojil k internetu. Nicméně pak se opět objevila stará ikona - jako kdyby počítač připojen k síti nebyl. Nicméně jsem našel tento postup pro WinXP http://support.microsoft.com/kb/825826/cs . A tak mě napadlo, zda-li by nešel nějak modifikovat pro Win7.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Srp 2013 16:28) ---
Blue Spirit: Ano našel jsem seznam všech těchto LAN sítí, na které jsem byl kdy připojen a ten jsem vymazal. To samé jsem udělal se seznamem Wifi sítí, které jsem kdy navštívil.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Srp 2013 16:28) ---
Blue Spirit: Ano našel jsem seznam všech těchto LAN sítí, na které jsem byl kdy připojen a ten jsem vymazal. To samé jsem udělal se seznamem Wifi sítí, které jsem kdy navštívil.
já měl před přeinstalací problém že mi někdy skočila ikona vykřičníku stejně to fungovalo tak jsem to ignoroval zas tak závažný problém to není dokud se připojíš
:)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 8628 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-