Jak se legálně zbavit W8?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Jak se legálně zbavit W8?
Mám takový vlezlý dotaz.
Plánuju si koupit notebook, ale štve mě, že všude už cpou W8. Tak by mě zajímalo, jestli se jich dá nějak legálně zbavit a přejít na W7. Mám tu instalační CD s W7 na stolní PC, ale to bych asi potřebovala licenci i na ten notebook, že? A další originální CD s W7 se mi zrovna kupovat nechce. 
Procesor: Intel Core i5-4210U 1.7GHz
Grafika: Nvidia GeForce 940M 2GB
Paměť: 8 GB DDR3
Grafika: Nvidia GeForce 940M 2GB
Paměť: 8 GB DDR3
Re: Jak se legálně zbavit W8?
legalne tam hod Linux 
Ono se dá nějak zbavit windows i nelegálně ?
Lze downgrade.
Downgrade jde ale pouze z Pro verze, takze ji treba ceka nejdriv upgrade.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Z pro verze je downgarde zdarma ale jinak by to mělo jit taky ne ? za menší poplatek :)
-
Uziv00
Nejde. Ptal jsem se na několika obchodech, odpověděli mě jen z jednoho a to tak, že zakoupím novou licenci.
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
zajímavé, jak může někdo nenávidět Windows 7 + metro start a chce přejít na Windows 7 - metro start 
mě osobně metro přijde mnohem rychlejší jak obyč start, to samé platí o systému jako takovém
mě osobně metro přijde mnohem rychlejší jak obyč start, to samé platí o systému jako takovém
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
To je jen o zvyku. Někdo je hold líný se přizpůsobit.. Já jsem to samé.CZechBoY píše:zajímavé, jak může někdo nenávidět Windows 7 + metro start a chce přejít na Windows 7 - metro start
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
Jediný kdo se má přizpůsobit je prodejce taky jde vidět že win 8 nikdo nechce a ti co mají win 7 tak pro ty je zatím naprosto zbytečné přecházet na win 8 který ještě nejsou dodělaný a mají už opravný balíček 8.1 což je podobný jako windows vista pro ni byl orapnvý balíček win 7 ale prodával se samostatně
.
Co si to přizpůsobit:
http://www.zive.cz/clanky/windows-8-nab ... fault.aspx
http://www.zive.cz/clanky/windows-8-nab ... fault.aspx
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra