Propojení PC - TV

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
crazycocroach
nováček

Propojení PC - TV

Příspěvek od crazycocroach »

Nazdárek, mám zase možná tak trochu neobvyklý dotaz. Chci si přehrát filmy vypálené na CD ve formátu AVI na TV. Chci propojit PC s TV a to pomocí S-video kabelu pro obraz (to mám již vyzkoušené). Co se zvuku týče, uvažuji o kabelu, který by měl výstup ze zvukovky jack a do TV by byly na vstupu dva cinche. Než ale investuji do takového kabelu, chci si ověřit, jestli je to vůbec možné. Díky.
Giovanni Software
Level 1.5
Level 1.5
Kontaktovat uživatele:

Možná je...

Příspěvek od Giovanni Software »

Ahoj.

Možná je to možné. Mám takový kabel. Dostal jsem ho ke svojí TV kartě WinFast, ovšem nevím, zda je možné ho použít oboustranně (tj. PC -> TV), totiž já ho zkoušel jen TV -> PC. Akorát nevím, kde ho koupit, jak říkám, byl už v balení. Ale v nejhorším si ho můžeš spájet sám.
Giovanni Software
DeusEx
Level 1
Level 1

určitě

Příspěvek od DeusEx »

Čau, určitě to jde, já mám něco podobnýho na svým PC, ovšem výstup ze zvukovky nemám zapojený do VSTUPU televize, nýbrž do VSTUPU repro. Ale myslím, že je to naprosto to samé, vstup jako vstup. Možná tě vyjde levněji koupit JACK-ROZDVOJKU (jack-samec + dva sinche samice) a pak pouzijes klasickej kabel smerem do TV...nevim, zkus to kazdopadne to musi slapat.
DeusEx
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Propojení soundbaru s TV
    od Zakk » » v Vše ostatní (hw)
    1 Odpovědi
    3556 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Melvidor
  • Propojení TV-NTB přes HDMI/USB-C