když jsem zkoušel nainstalovat path tak to chtělo minimálně SP1liborek píše:Já tedy nevím SP2 nemám a Riddick jede v pohodě.Tam asi chyba nebude.
Riddick - nejde spustit (vyřešeno)
Moderátoři: beather, Mods_senior
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Máš první verzi XP bez servis packu "sežeň" si novější...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Já to řešit nechtěl nic ve zlýmPřema píše:Nechápu o co ti jde je to všude za 2 kila ti nahrajou legální OSBaron Prášil píše:no,tak budeme si myslet,že tvůj kámoš je Bill Gates a jinej kámoš je taky Bill Gates a dál to nebudeme rozpitvávat!
//když sem napsal,že to nebudeme dál rozpitvávat,tak na tom nebylo něco jasný?
prostě tady se problém jak dostat sp2 na nelegální winy a vůbec problematika kradeného softwaru
neřeší.neni to nic osobního,kdyby jsi to nechal bejt-já sem si mohl ušetřit 3minuty psaní.![]()
//Baron Prášil
//chtěl.taky nic ve zlýmPřema píše:tak nainstalovat to nejde ale z důvodu že ten co mi před cca 1 měsícem formátoval PC tak mi nainstaloval asi nelegální Win
asi to nejde obejít co?
//Baron Prášil
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 9429 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od liborek