The Chronicles of Riddic originál hra
instalace proběhla v pořádku
při spuštění hry SbzEngine.exe Chyba aplikace
Správná inicializace aplikace (0xc0150002) se nezdaříla
už jsem to i přeinstaloval a furt to stejný
díky za odpovědi
tak nainstalovat to nejde ale z důvodu že ten co mi před cca 1 měsícem formátoval PC tak mi nainstaloval asi nelegální Win
asi to nejde obejít co?
budu muset znova nahrát Operační systém
Baron Prášil píše:no,tak budeme si myslet,že tvůj kámoš je Bill Gates a jinej kámoš je taky Bill Gates a dál to nebudeme rozpitvávat!
Nechápu o co ti jde je to všude za 2 kila ti nahrajou legální OS //když sem napsal,že to nebudeme dál rozpitvávat,tak na tom nebylo něco jasný?
prostě tady se problém jak dostat sp2 na nelegální winy a vůbec problematika kradeného softwaru
neřeší.neni to nic osobního,kdyby jsi to nechal bejt-já sem si mohl ušetřit 3minuty psaní.
//Baron Prášil
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Počítač mi hlásí, že mám zapnout bránu Firewall. Když se jí pokouším zapnout, tak mi to vyhodí hlášku:
„Firewall v programu Windows Defender nemůže změnit některá nastavení.
Kód chyby 0x8007042c“
Nevíte někdo c s tím?
Poslední příspěvek
Popravdě já nevím co s tím, ale snad výrobce by mohl, koukni
Při diagnostice sítě ve Windows 10 mi zahlásí chybu: „Není spuštěna služba DPS (Diagnostic Policy Service)
Pokud se pokouším spustit službu ručně, tak mi vyskočí:
„Systém Windows nemohl v počítači Místní počítač spustit službu Služba DPS...
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).