Jenom ona se nezhroutí ale chce předejít úplnému usmažení tak se pc restartuje.
No přidat chlazení větráky mít nasměrované aby odváděli teplý vzduch a přiváděli studený... a zkus dát do google název tvé skříně a přidej slov airflow např. já mam coolermaster centurion 534 airflow a vyjede mi toto: na něm vidím jak tam má proudit vzduch....
Ok dik, airflow eště pořešim ale až zitra dneska už se mi nechce :) Stejně mi ale příjde absurdní že chce předejít nějakému problému už při cca 65 stupních vždyt u grafik jsem viděl hodnoty až do sta stupňů.
A kdybych mohl tak klidně k vodě pudu
Ty pořád mluvíš o chlazení...je to možné ale to nic nemění na tom že je tam "jenom" 70 stupňů kdyby bylo lepší tak tam samozřejmě bude mín...
No a ted jestli má cenu to nějak reklamovat nebo jestli mě s tím pošlou.
A hlavně jestli je to opravdu tou grafickou kartou
Řeším problém s přehříváním pc, zjistil jsem zanesené lopatky u větráku a u cpu otočený jeden větrák tudíž šly proti sobě větry, to teď prave řeším a myslim, že by to mohlo trochu pomoct, ale mám ještě druhý problém. Zjistil jsem, že...
Poslední příspěvek
Ja se Vám moc omlouvám, našel jsem chybu montáže, na procesoru byl jeden ze dvou větráků proti airflow. To jsem nemontoval já.. Po otočení větráku+doladeni pwm vše ok.
Mám skoro 3 roky starý laptop Ideapad 3 14ALC6:
Processor AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics 1.80 GHz
Installed RAM 8.00 GB (5.85 GB usable)
System type 64-bit operating system, x64-based processor
Poslední rok se začal zpomalovat a...
Poslední příspěvek
Ještě k té RAM. Část z 8GB si bere interní grafika, systém Windows si zabere pro otevřené procesy. Takže je to OK.
8 je zkrátka na hraně.
- - -
Ještě něco pro odlehčení. Win+i otevře nastavení, Aplikace Spuštěné po startu ...možná obsahují zbytečné...
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...