MNěl jsem nainstalovaný asi dvě hodiny prográmek a musel jsem jej smazat . ale v TTC mi zůstaly složky s nějakýma souborama , který když chci smazat tak se objeví hláška nelze smazat nejdříve odstrňte ochranu proti zápisu . Poradíte jak to smazat dík !!
Vložil jsi sem dotaz 2x a tak ten starší smaž. Heslo si musíš pamatovat, nebo poznamenat, když jsi to zahesloval.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
přešel jsem do nouzového režimu vzpomněl si na heslo administrátora , spustil , restartoval v nouzovém režimu ... a nic !! Pořád když chci smazat ten soubor tak se to kousne a napíše NELZE SMAZAT , ODSTRAŇTE OCHRANU PROTI ZÁPISU . PORADÍ PROSÍM NĚKDO CO STÍM ??? DÍk
To jsem taky už udělal .ale taky nepomohl . vybral jsem složku klik pravým , odpověděl že nenašel popisovač ( pokud si dobře pamatuji) a dal možnost smazat po rastartu . Restartoval jsem ale nic . vše zůstalo jak předtím