jestli hraješ více her než MC, tak zkus nějaké odinstalovat, nějaké které tě už moc neberou.. nebo si stáhni CCleaner, odstraní špatně odinstalované soubory. Možná to že máš málo FPS dělá to, že máš hodně věcí v Pc
Vzhledem k tomu, že už dříve Ti to v pohodě šlo, jediné řešení je to pročištění. Je to zvláštní, ale alespoň poradím s tím Optifinem. Když si vyhledáš oficiální post Optifinu na minecraft foru, už nějaký ten týden tam je i 1.6.2ka. :) Stačí rozkliknout spoilery a jsou tam odkazy ke stažení.
Tak hraju na 50 fps dal sem jeste JAVU na max vykon ale v nahráváni docela pokulhava a to ze natacim programem action ale nahrával jsem jakoze urcity kus obrazovky ale ted mi to píše
"Deskop recording is not availeble because Windows Aero is disabled,pleas Turn Windows aero on to enable deskop recording"
Computer Settup Procesor : Intel Core i5-4440 * 3,2Ghz TurboBoost 3,7gHZ Operační Pamět : 3x HyperX Blu 4GB DDR3 = 12GB Základní deska : Asus ProGamer Grafika : MSI R9 270 Gaming 2G Zvuková karta : na Desce 1 HDD : WD Caviar Green 500GB 2 HDD : SSD Kingston V300, SATA III, 2,5", 120GB
Zdravím páni poradci,
mám otázku: proč správně nabootované USB s Nortonem nb nenačte.
F9 a byla jsem na úvodě. Druhý nb skoro stejný HP 840 G2 ho načetl v pohodě. Vyzkoušela jsem Kasperského, pak ještě něco a NIC.
Ale při reinstalu OS se začala...
Poslední příspěvek
NB přeinstalovaný, stažený boot antivir co se přímo bez Rufuse uloží na USB a jede. Až restartuji, juknu.
je ale fakt že každý ten nb má jinou tu menu tabulku jak je BIOS atd. Tam ale nelezu, nerozumím tomu a kdysi dávno mě málem zabili, jak jsem u...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.