Zdravím, chtěl bych si sestavit Herní PC, nejsem extra Amater(nebo možná jo ) ale poraďte mi hlavně se zdrojem a základní deskou kolik Watů bude stačit, na to monstrum(žádný titan nebude ) co chci vytvořit.......Chlazení , jestli se vše vejde do skříně atd. prosím, Dík.
Jedno mi není jasné. Ty kupuješ AMD 8350 (ke které kup opravdu masivní chladič) a nemáš na lepší i5-4570, která je levnější?
Na ten Evolve zapomeň. Vem OCZ ZS 550W.
Nebo případně koupit krapet dražší Xeon, který spolehlivě uchladíš chladičem za 200,-??
Naposledy upravil(a) d1amond dne 09 črc 2013 21:33, celkem upraveno 2 x.
Jedno mi není jasné. Ty kupuješ AMD 8350 (ke které kup opravdu masivní chladič) a nemáš na lepší i5-4570, která je levnější?
Na ten Evolve zapomeň. Vem OCZ ZS 550W.
Nebo případně koupit krapet dražší Xeon, který spolehlivě uchladíš chladičem za 200,-??
Takže i5 je výkonnější jak AMD FX8350? (na hry převážně) ....Dobře 550w postačí super.
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...