JInak co se tyce Windows:
64bit spusti 32bit a 64bit programy (ale nespusti 16bit)
32bit spusti 32bit a 16bit, pamet je omezena na 2GB na jednu aplikaci a celkem 4GB (bez PAE)
Asi takhle.
Nikoho nebude zajímat že si stáhneš ilegální wokna, no co, dělá to každej, takže pokud to není ve firmě tak to není nic hroznýho.
Což ale neznamená, že to nikdo neví. Už tím že o tom tady píšeš. Ke každýmu příspěvku se ukládá i IP adresa, přes kterou si v databázi poskytovatele najdou tvou adresu, tvý jméno, a kdyby teda někdo chtěl, tak si tě najde. Není to tak že by po republice jezdily dodávky s poldama který testujou náhodně vybraný domácnosti, jestli nemaj v počítači nainstalovanej ilegální software, ale někdo tě může udat, a pak seš teprve v prdeli.
Mě už je to nějak jedno, já stejně skončil zpátky u woken, protože si s nima tak nějak vystačím..
Na linuxu jsem jel asi rok, ale usoudil jsem že wokna jsou pro mě lepší.
Jinak: Stáhni si co chceš, stahuje 90% uživatelů tohodle fóra, ale přesto tě žádám (nebo ti to spíš nařizuju) - Nezmiňuj se o tom. A to je mířený i na uživatele který neustále upozorňujou "Ty Windowsy si doufám koupíš, nestáhneš", a podobně. Čeho tím chcete docílit? Sami máte wokna stažený, tak tu nepoučujte, vznikne z toho jen další flame, tak si to laskavě odpusťte.