mám takový problém v lol-ku. Mám prostě modrou mini mapu. Všechno bylo v pohodě do nedávna, kdy se to ze hry do hry prostě změnilo.
Viz. obrázek.
Nevíte někdo jak to spravit aniž bych musel hru reinstalovat? Nebo nesetkal se někdo s tím samým problémem a nějak ho vyřešil? Když tak poraďte jak prosím. :)
Na google jsem se díval takže mi tady prosím vás nepište odpovědi typu "www.google.com", děkuji.
....... Tyjo, a rozklikl jsi nějaký ten odkaz a podíval se? Asi ne, pač by jsi asi zjistil, že tam všude říkaj reinstall nebo nainstalovat nové graf. ovladače (což už jsem udělal). Proto tady i píšu: "Nebo nesetkal se někdo s tím samým problémem a nějak ho vyřešil? Když tak poraďte jak prosím."
Agil: Tak ty jsi to editnul, tak neříkej, že jsem to nečetl :)
Repair se týká jen toho clientu to znamená toho spouštěče a toho "menu", kde jste když nejste ve hře. Nakonec jsem to reinstaloval, a už je to v pohodě.. díky za rady :) A hlavně Tomasb98, který mi dokonce poslal odkaz na google, což ani nevím, kde na takové spešl stránky chodí.. :)
Zdravím, před pár dny jsem začal mít problém s MS u League of Legends. Zajímavé je, že po zasekané hře League of Legends jsem zaplul jinou hru. Všechny ostatní hry jsou bez jediného zaseknutí. např. CS:GO, Rainbow six siege. Po chatu s podporou mi...
Poslední příspěvek
Tak už mám ms stabilní, ale stále se hra seká. Zkusil jsem si stáhnout aplikaci Lagofast, která znatelně pomohla, ale mám pouze zkušební verzi.
Mám téměř 15 let starý počítač který je už hodně pomalý a problematický a proto zvažuji o pořízení něčeho nového. Docela dost se mi líbí mini PC a rád bych poznal jaký máte kdo názor na tyto malé počítače. Mne se ty mini PC líbí hlavně proto, že:...
Poslední příspěvek
meda2016 :
Pokud jde o ten Kaufland tak tam nevím jak to je, protože je tam ten poskytovatel služeb je asi nějaká německá firma a oprávněný zástupce Yanqiu Sun asi nějaký Číňan a nevím jak je to propojené s Kauflandem nebo jak a kde by se řešily...
Ahoj, vlastním MAC MINI M4 256GB, chtěl jsem se zeptat ne velikost uložiště, mám obsazeno cca 12GB, ale system ukazuje volných jen cca 99GB a pak ještě ukazuje další svazky 133GB jak mohu navišit volné uložište? Děkuji
Snímek obrazovky 2025-10-01...
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.