Jo, takže si ho tu necháme, budeme ho neustále opravovat, aby tu hnil do konce existence tohohle světa, a nenecháme ho v klidu zemřít? Zajímavá teorie, s tímhle přístupem by ses dostal do politiky.papam7 píše:Proč by se tím nezabývalo?
Nanotechnologie může prodloužit naše životy.
Řeknu ti to takhle, na celé naší planetě je jen jeden člověk, který dokáže opravit Orloj, ale když zemře, nikdo jiný to nedokáže.
Nanotechnologie
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Nanotechnologie
Just Fucking Google It!
Pokud by lidé neumírali, tak by to dopadlo ještě hůře, než kdyby umřeli všichni najednou.
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Chloritan sodný? S tím se čistí bazény, ne?junior333svk píše:na rakovinu uz existuju lieky ako napr. MMSCrazyC0de píše:Čaute, nedávno, no vlastně docela dávno, jsem si četl, že nanotechnologie může dosáhnout až takové úrovně, že bude využita v medicíně, zejména proti rakovině a jiným velmi problematickým nemocem.
Byla tam zmínka o jakýchsi nanobotech, by byli podáváni v prášcích a byli by schopni likvidovat karcinogenní bunky, či opravovat tkáně.
.
Za pár miliard let? My se zničíme samy za několik desítek let takže je to stejně fukClorky píše:Nevím, proč se tímhle lidstvo vůbec zabývá. Stejně všichni jednou zemřeme, a Země jako taková skončí za pár miliard let. Proč se tedy namáhat? Měli by konečně přijít na to, jak se dostat na jinou planetu, najít další zdroje vody a konečně objevit mimozemšťany. Smlouvat o mírové dohodě a žít s nimi v symbióze.
Chytrý člověk si prostě koupí nafukovací křeslo, bude nejspíš pohodlnější než robotí židle.
-
Clorky
To je jen domněnka. Země skončí jakmile skončí Slunce. Postupně (po dobu 6 miliard let) se z této hvězdy stane Červený obr a poté Bílý trpaslík. Podstatné je však to, že jakmile Slunce naroste do kritické velikosti tak pohltí Zemi, vysuší oceány a zničí vše živé.
Těch pár tisíc let, co my jsme zvládli zaznamenat jsou nic. Vesmír 'žije' v letech a číslech, které si běžní smrtelníci nejsou schopni představit.
Tudíž vše, o co bychom se nakonec měli starat je přežít, vědět co a kdy se v nejbližších světelných letech (nemluvím o čase, ale vzdálenosti) stane a jak a udržet naší rasu, čili zabránit vyhubení. O tom to nakonec všechno je...
Těch pár tisíc let, co my jsme zvládli zaznamenat jsou nic. Vesmír 'žije' v letech a číslech, které si běžní smrtelníci nejsou schopni představit.
Tudíž vše, o co bychom se nakonec měli starat je přežít, vědět co a kdy se v nejbližších světelných letech (nemluvím o čase, ale vzdálenosti) stane a jak a udržet naší rasu, čili zabránit vyhubení. O tom to nakonec všechno je...
Naposledy upravil(a) Clorky dne 29 čer 2013 15:29, celkem upraveno 1 x.
- strangereu
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
Clorky, Tím už zasahuješ do tématu Vesmír & Paranormální jevy. 
-
Clorky
Dokonce jsem si můj předešlý post dovolil upravit
.
Začlo tady téma o nanotechnologii, a podle mě zde patří i její kritika a důvody, proč zrovna takové věci jsou zbytečné...
Začlo tady téma o nanotechnologii, a podle mě zde patří i její kritika a důvody, proč zrovna takové věci jsou zbytečné...
- strangereu
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
- junior333svk
- Level 2.5

viac menej ale lieci to mrte vela chorob ako aj malariu a tak dnes to puziva okolo 9 milionov ludi a viac aj kamosov dedko sa pomocou tohto vyliecil z RAKOVINYClorky píše:Chloritan sodný? S tím se čistí bazény, ne?junior333svk píše:na rakovinu uz existuju lieky ako napr. MMSCrazyC0de píše:Čaute, nedávno, no vlastně docela dávno, jsem si četl, že nanotechnologie může dosáhnout až takové úrovně, že bude využita v medicíně, zejména proti rakovině a jiným velmi problematickým nemocem.
Byla tam zmínka o jakýchsi nanobotech, by byli podáváni v prášcích a byli by schopni likvidovat karcinogenní bunky, či opravovat tkáně.
.
Ak ľudstvo neskoncuje s vojnou, vojna skoncuje s ľudstvom.
J.F.Kennedy
J.F.Kennedy
-
Clorky
Placebo efekt? Já o tom nic nevím, ale zázračné jednoduché sloučenině tří prvků moc nevěřím.
Dám-li na chlorid sodný nálepku 'zázračná sůl', budou si to lidi kupovat?
Dám-li na chlorid sodný nálepku 'zázračná sůl', budou si to lidi kupovat?
- junior333svk
- Level 2.5

Nemislim ze placebo rovnako ako si nemislim ze choroby sa nedaju vyliecit pomcou jedoduchych liekov
http://www.anti-illuminati.net/mms-kvapky/
http://www.anti-illuminati.net/nebojte- ... -dokazete/
http://www.anti-illuminati.net/slouceni ... za-40-dni/
je to od temy (ja viem) ale aj zaujimave citanie
hoci nemozme len tak z fleku povedat ci to funguje alebo nie
http://www.anti-illuminati.net/mms-kvapky/
http://www.anti-illuminati.net/nebojte- ... -dokazete/
http://www.anti-illuminati.net/slouceni ... za-40-dni/
je to od temy (ja viem) ale aj zaujimave citanie
Ak ľudstvo neskoncuje s vojnou, vojna skoncuje s ľudstvom.
J.F.Kennedy
J.F.Kennedy
Existuje nějaká ukázka té nanorovotiky ?
Například něco s tou židlí, na to bych se opravdu rád podíval, ale tak trochu mi připadá, že zatím mluvíme docela futuristicky, protože žádná z těchto věci ani není, nebo snad ano ?
Například něco s tou židlí, na to bych se opravdu rád podíval, ale tak trochu mi připadá, že zatím mluvíme docela futuristicky, protože žádná z těchto věci ani není, nebo snad ano ?
Vtípek