PS: Viem že toto je České diskuzní fórum a ja som Slovák, dúfam že to nevadí...
AKO mám preinštalovať Windows 7 na notebooku Lenovo G560?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
Jakub Juliš
- Level 1

AKO mám preinštalovať Windows 7 na notebooku Lenovo G560?
Dobrý deň, rád by som sa opýal ako mám preinštalovať Windows 7 na notebooku Lenovo G560? Pozeral som sa na rôzne návody, avšak veľmi mi to nepomohlo
Na spodnej strane notebooku mám nejaký Windows 7 Home Premium Product Key... Pomôže mi to?
- warcraftan
- Master Level 7

Re: AKO mám preinštalovať Windows 7 na notebooku Lenovo G560
Vítej na pc-help.cz
, jseš asi první slovák, který se o tohle obával 
K tématu: normálně strčíš CD (které jsi asi dostal k ntbooku), dáš restart a ono Ti to už samo nabootuje...až Ti vyskočí okno, kde musíš zadat CD key, tak ho tam natukáš atd...Ty jsi nikdy ještě nepřeinstalovával windowsy?
To mě rozesmáloPS: Viem že toto je České diskuzní fórum a ja som Slovák, dúfam že to nevadí...
K tématu: normálně strčíš CD (které jsi asi dostal k ntbooku), dáš restart a ono Ti to už samo nabootuje...až Ti vyskočí okno, kde musíš zadat CD key, tak ho tam natukáš atd...Ty jsi nikdy ještě nepřeinstalovával windowsy?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
Jakub Juliš
- Level 1

Aha, ja som zabudol dopísať že k notebooku som žiadne CD nedostal... Nie, nikdy som ešte Windows nepreinštalovával
Ani CD, ani product key neni potreba (predpokladam ze CD k tomu vubec neni, mozna pred 10 lety)
Pres nejakou klavesu se pri startu spusti obnova do tovarniho nastaveni. Product key zespoda na stitku neni k nicemu, protoze ve Windows je OEM klic pro Lenovo, ktery je u vsech notebooku naprosto stejny, Windows se aktivuji samy pres certifikat.
Od Lenova jde objednat Recovery DVD, coz je image nainstalovaneho systemu na DVD (zase neni potreba zadavat zadny klic)
Pres nejakou klavesu se pri startu spusti obnova do tovarniho nastaveni. Product key zespoda na stitku neni k nicemu, protoze ve Windows je OEM klic pro Lenovo, ktery je u vsech notebooku naprosto stejny, Windows se aktivuji samy pres certifikat.
Od Lenova jde objednat Recovery DVD, coz je image nainstalovaneho systemu na DVD (zase neni potreba zadavat zadny klic)
Naposledy upravil(a) petr22 dne 25 čer 2013 20:35, celkem upraveno 1 x.
"The Lenovo G560 computers come with pre-installed OneKey Rescue System. In order to save application files and the initial backed up files of the system, the hard disk in a Lenovo computer includes a hidden partition when it is shipped. If you need to restore the system to the point of your first boot up, just enter Lenovo OneKey Rescue System and run Restore to factory default. "
-> OneKey Rescue System
-> OneKey Rescue System
-
Jakub Juliš
- Level 1

Odscreenoval som to, čo som mal?
Pomôže to nejak?
Viz. můj předešlý příspěvek
..Než si to všechno udělal tak jsem pohledal:)
-
Jakub Juliš
- Level 1

Aha, ani som si ten button na notebooku nevšimol
Skúsim to, len si idem uložiť na USB pár dokumentov 
Ten screenshot byl na to, aby bylo videt jestli je nadisku ten zalozni oddil (je na nem to same, co se da objednat na DVD)
Také mám ntb Lenovo a mohu říci, že OneKey Recovery funguje skvěle. Notebook vypni a zapni ho tlačítkem se šipkou, je obvykle vedle POWER. Našel jsem i jeden návod ve slovenštině 
http://www.lenovoblog.cz/2012/01/onekey ... somny.html
http://www.lenovoblog.cz/2012/01/onekey ... somny.html
Používám avast! Free Antivirus!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek