Pekný deň.
Mám taký problém,preinštaloval som si windows a stále pri rešterte alebo nabiehaní pc mi najprv vyskočí čierna tabuľka s anglickým popisom(neviem čo to je nerozumiem) a musím to potvrdiť enter a až tak mi nabehne windows....môžte poradiť ako to odstránim,nie som znalec pc viem iba preinštalovať si počítač.
ďakujem za rady.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 14 čer 2013 11:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Upraven nadpis
Ahoj
jak tak vidím, tak když jsi "přeinstalovával" windows, tak jsi nezformátoval disk, což znamená že máš nyní na počítači Windows7 a Windows7. Doporučuji znovu reinstal počítače a tentokráte formátovat disk (ve chvíli, kdy se tě průvodce bude ptát, na jaký disk chceš instalovat systém, klikneš na formátovat-ale musíš nejdříve kliknout na kolonku Více možností v pravo dole).
//ale všechny dokumenty, které chceš ponechat, si musíš zálohovat někam jinam!
//jen pro upřesnění, počítač se tě ptá, který systém chceš spustit, jelikož máš na počítači instalované dva systémy.
Naposledy upravil(a) Michael Michael dne 14 čer 2013 09:38, celkem upraveno 1 x.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze,ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
_vcn: Tím jsi nejsem jistý, nezkoušel jsem to. Jen vím že to Microsoft nedoporučuje. Tak či tak, má na počítači dva windowsy, a jelikož nevíme, kolik má disků či oddílů, můžeme se jen dohadovat... Také je možné, že instalace na původní windows mohla automaticky vytvořit nový oddíl, ale to nevím.
Peter Savko: Než přeinstaluješ pc, Najeď si do Správy disků Start - Tento Počítač (pravým tlačítkem myši) - vyber Spravovat - a vlevo klikni na Správa disků
Poté jsem přidej screen ze správy disků.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze,ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Docela by mě zajímalo, jak jsi se s tím vypořádal?
= můj voříšek
Neposlouchej pseudorady a rozhodně nikdo neformátujte kvůli tomuto problému! Stačí otevčít soubor boot.ini a opravit informace pro Win. Rozhodně nemáš nainstalované Win 2x, pokud jsi ovšem jedny smazal ...
Tvoje rada je dobrá, pokud odstranil původní systém. Jen jde o to, že je možné, že má dva systémy, kvůli tomu, že jeden nesmazal. Právě proto jsem ho žádal o screen Správy disků
= můj voříšek
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Memtest jsem nedělal. Včera jsem vypl ten Fast boot, tak teď počkám pár dní a uvidím.
Zdravím,
sháním sluchátka typu pecky s připojením pomocí Bluetooth na poslech hudby a filmů, výjimečně telefonování s cenovkou do 2000Kč. Díky za pomoc.