Nemesis píše:větší rezervu v operační paměti a o malinko lepší desku a procesor.
Lepší procesor? To jsem nevěděl, že na CZC mají lepší i5 3350P než na Alfě
tak se aspoň podívej o jaké sestavě se bavíme
warcraftan: Box chladič od intelu vlastním, takže vím o čem mluvím, ze začátku je tichý, ale postupem času se začínal čím dal tím více zvukově projevovat. Aspoň 2 regulovatelné fany bych do sestavy zahrnul kvůli lepšímu airflow, v case je jen jeden a navíc asi nebude nejtišší. Procesor má o něco vyšší takty, ale hlavně má integrovanou grafiku, kdyby se něco stalo s normální grafikou.
no raději at mi to vydrží na dlouho ten pc, protože ho časem upgradnu tak i tak :) má to být převážně na hry a na úpravu videí ( hry převažuji ) . Nemusí to být do 20 k podívám se i na levnější sestavy ale at to rozjede aspon ty hry které jsem psal na začátku. A mohli byste mi napsat výhody drahýh/levných klavesnic ,myší :) děkuji
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“
Albert Einstein
Nemesis píše:větší rezervu v operační paměti a o malinko lepší desku a procesor.
Lepší procesor? To jsem nevěděl, že na CZC mají lepší i5 3350P než na Alfě
tak se aspoň podívej o jaké sestavě se bavíme
warcraftan: Box chladič od intelu vlastním, takže vím o čem mluvím, ze začátku je tichý, ale postupem času se začínal čím dal tím více zvukově projevovat. Aspoň 2 regulovatelné fany bych do sestavy zahrnul kvůli lepšímu airflow, v case je jen jeden a navíc asi nebude nejtišší. Procesor má o něco vyšší takty, ale hlavně má integrovanou grafiku, kdyby se něco stalo s normální grafikou.
Nemůžeš se svoji sestavou konkurovat jen díky nějakému airflow vs mé silnější grafice -_- co na tom nechápeš? Box chladič od intelu - na tohle téma tady může přijít x dalších lidí z fora a tohle ti vytknout. Ve skříni 1 fan je - nejdůležitější je, ať je v zadu namontovaný. Pořad "ošmelit" tyhle doslova detaily, než tam házet "slabší" grafiku v podobě GTX 660.
Procesor s int. grafikou, kdyby ses nestaral o tyhle drobnosti až skoro nepodstatné věci - tak by jsi našel místo ve své sestavě i pro výkonnější grafiku jako je GTX 660Ti
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
To už raději HD 7950 než GTX 660 Ti, jak píše kroopovez. Pokud taháte celou sestavu přes grafiku, tak prosím. Já se starám o životnost celé sestavy a nedívám se jen na výkon grafické karty, kterou bude stejně časem vyměnit tak či tak, jestli si bude chtít zahrát.
HD7950 je dražší než GTX 660Ti a 2x či už 3x se nehodlám opakovat, jdu cvičit Hoj.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Tak a to si mě rozesmál označit DDWORLD za někoho kdo dělá opravdové testy je více než směšné DDworld je tendenční stránka která je zatížená na AMD. Oproti tomu o http://www.techpowerup.com/ se to, že by byl nakloněn jedné straně říct nedá.
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...