hledám dobrou hru
Moderátoři: beather, Mods_senior
hledám dobrou hru
ahoj hledám nějakou dobrou hru kde si můžu vybrat ke komu se přidat jako u hry S.T.A.L.K.E.R-Clear sky. hledám typ téhle hry protože mne štve že pokaždé hraju v nějaké lamské frakci/gangu a tak bych rád hru kde si můžu vybrat ke komu se přidat. Klidně mi napište jak nové tak i staré hry. díky předem camperek5 
Re: hledám dobrou hru
Teď tak namátkou mě napadá snad jen Skyrim, tam je volba velká. Naopak to ale se S.T.A.L.K.E.R.E.M. nemá kromě toho nic podobného.
Gothic 1,2,3 Risen
Mount & Blade nebo M&B: Warband, ve druhém díle si krom možnosti vybrat hraní pod nějakým královstvím může založit i vlastní království. Každopádně hlavní náplní je boj na bitevním poli ve středověku, hra je mix RPG, Srategie a akce.
Cus, no já znám tak fallout 3 a new vegas.. v new vegas máš hodně možností kam se přidat a podle toho se taky odvijí konec hry a mise... Vybavuji si tyto Ceasarova legie. pan kiválek , pan majitel .bratrstvo oceli,BANDiti. republika nové kalifornie...Máš tam na výběr co říkat v rozhovorech a podle toho se odvijí tvoje reputace respekt karma...Pak ješte mass effect 3 ale tam už nemáš na výber ke komu se přidáš jen reputace respektmůžes vybrat co říkat a vybrat kdo se k tobě připojí atd...
Mě teda ještě napadl třeba Oblivion (starší díl Skyrim) tam si teda nevybereš frakce, které by ovládali celý svět, ale vybereš si cech, pro který můžeš pracovat.
Starsi dil Skyrimu ? Je to ctvrty dil serie The Elder Scrolls. Skyrim ti taky nabizi spoustu skupin. Vlkodlaci, upiri, kouzelnicka unverzita, valka mezi cisarskymi a bournymi havy, cech zlodeju a jeste nekteri.
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Ano, starší díl Skyrim, tzn. byl před hrou Skyrim a je ze stejné série, co se ti na tom co jsem psal nezdá?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14 Odpovědi
- 7574 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od uzivatel123
-
- 9 Odpovědi