Jiskření ve zdroji (spodní části noťasu)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

guest

Re: Jiskření ve zdroji (spodní části noťasu)

Příspěvek od guest »

Proč? Disk je zatím relativně v pohodě. Jen bych častěji zálohoval data.
mmfmoc
Level 6.5
Level 6.5

Příspěvek od mmfmoc »

Vyndej ten disk, ať máš jistotu. Pokud vyměníš disk, budeš tam muset přenést svá data a nainstalovat operační systém.. Nebo naclonovat. A skutečně k tomu zatím není důvod, vidím to jako ukvapený závěr.
Uziv00

Příspěvek od Uziv00 »

Proč ho nevytáhneš? Tak budeme mít jistotu. To psaní je pořád možná, nebo... Když ho pak vrátíš zpátky, tak noťas normálně naběhne.
sunshine
nováček

Příspěvek od sunshine »

Blue Spirit píše:Proč? Disk je zatím relativně v pohodě. Jen bych častěji zálohoval data.
Mám je zálohovaný. Tak holt se s tím jiskřením budu muset smířit. Měla jsem místo noťasu koupit tablet :idea: chjo
guest

Příspěvek od guest »

Však ti píšou možnost. Vyndej, anebo požádej přítele či kamaráda disk a zkus to bez něho. Potom zjistíš z čeho je ten zvuk, ale nejspíš je z toho HDD a to ničemu nevadí !!!
sunshine
nováček

Příspěvek od sunshine »

Jak ten disk vypadá a kde ho najdu abych ho mohla vyndat? Kdyby to bylo z HDD tak to sice ničemu nevadí, ale mě ten zvuk s.re
guest

Příspěvek od guest »

mmfmoc píše:Já myslel konkrétní typ, z důvodu jestli má ssd nebo klasický hdd. Jak bylo napsáno výše, můžeš zkusit pevný disk vytáhnout (neměl by to být problém, je pod jedním krytem, když řekneš přesný typ, řeknu pod kterým), a zjistit, jestli se to děje pořád..
Čti co píšeme!
divine
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od divine »

sunshine píše: Mám je zálohovaný. Tak holt se s tím jiskřením budu muset smířit. Měla jsem místo noťasu koupit tablet :idea: chjo
Jak máš ten notebook dlouho?
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače
Uziv00

Příspěvek od Uziv00 »

Ale jak to tak sleduju, asi to sama nedáš. Lepší ntb mají HDD pod jednou krytkou.
sunshine
nováček

Příspěvek od sunshine »

mmfmoc píše:Já myslel konkrétní typ, z důvodu jestli má ssd nebo klasický hdd. Jak bylo napsáno výše, můžeš zkusit pevný disk vytáhnout (neměl by to být problém, je pod jedním krytem, když řekneš přesný typ, řeknu pod kterým), a zjistit, jestli se to děje pořád..
jedná se o sony vaio VPCEB4L1E
Zamčeno

Zpět na „Problémy s hardwarem“