Obnovení notebooku do továrního nastavení
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Obnovení notebooku do továrního nastavení
Ahoj,
chci si obnovit notebook HP Pavilion dv6 - dark umber (6b90ec) do továrního nastavení.
U tohoto typu se to dělá tak, že se při bootování zapne "mikro operační systém" od HP, který v sobě má průvodce obnovením - zálohování souborů a obnovení.
Když ale tento OS chci spustit, hodí mi to chybu. (Protože nevim, jak to sem dát, tady je screen.)
Data mám zálohovaná. Předem díky.
chci si obnovit notebook HP Pavilion dv6 - dark umber (6b90ec) do továrního nastavení.
U tohoto typu se to dělá tak, že se při bootování zapne "mikro operační systém" od HP, který v sobě má průvodce obnovením - zálohování souborů a obnovení.
Když ale tento OS chci spustit, hodí mi to chybu. (Protože nevim, jak to sem dát, tady je screen.)
Data mám zálohovaná. Předem díky.
-
guest
Re: Obnovení notebooku do továrního nastavení
Sice tu nejsi poprvé, ale toto si přečti! viewtopic.php?t=66250
To ale není chyba vyzývá tě to k vložení instalačního média.
To ale není chyba vyzývá tě to k vložení instalačního média.
Je to chyba. Instalační disk jsem s počítačem nedostal. Nemá mě to vyzývat, ale má to spustit toho průvodce. :( Už jsem to 2krát obnovoval.
-
guest
Pak se ti zřejmě poškodil Recovery oddíl, anebo postupuješ jinak. Tady je jasně napsané ať vložíš disk. Nevím jak u HP, snad F12 a to tě provede recovery instalací. Koukni do správy disků, zda je tam Recovery oddíl. Vypadá to, že není anebo je poškozený a proto ta výzva.
Už jsem to dvakrát obnovoval, pokaždé stejný postup. Recovery oddíl se tváří, že je v pořádku.
-
guest
Ano vypadá to tak, Jenom nevím proč je typ Dynamický. Tak v tom neporadím, nevím.
Co je to za OS? Win7?
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
Ano. Ultimate, 64 bit, legální.
Zkus to přes start/vyhledat slovo "obnovení"/obnovit počítač nebo přeinstalovat systém windows/dole modře napsané rozšířené metody obnovení/vrátit počítač do výrobního stavu.
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
To už jsem udělal. Ve všech případech mi to hodilo tu chybu.
Koukal, ale jsou tam jen hardware záležitosti. Podle mě se řešení skrývá v diskmgmt.msc, ale nevím kde.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 6238 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Prorock
-
- 3 Odpovědi