V Everestu by to mělo být hned v první záložce Počítač-senzory, ale s biosem si musíš počkat na někoho jiného. Nevím obecnej postup kde to najít, protože jsou ruzné verze. Já to mám například pod hardware monitor ale u tebe to může být i jinde.
Teploty jsou trochu vyšší ale žádný extrém,až na procesor.Ale konkrétně zrovna u procesorů mi Everest skoro pokaždé psal nesmysly,takže tomu bych taky nevěříl.Věřil bych jedině BIOSU-položka CPU Temperature.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Tak jsem se podival a bylo tam CPU 73°C , ale nekdy to kleslo az na 71°C :) . Muze se proto sam restartovavat pocitac ? Nebo , ze uplne vytuhne ze sekundy na sekundu ?
No tak ta teplota je skutučně dost vysoká-počítač se může chovat nestabilně restartovat nebo i vypínat.Zkusil bych jiný chladič procesoru.Pokude jsi v BIOSU nenastavoval vyšší napětí procesoru nebo nepřetaktovával,může být chyba i v procesoru.Raději dej v BIOSU nastavení na Optimal Setting nebo Load Default Setting.Mimochodem co je to za procesor ?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Tipoval bych Core2Duo :) (podle Vcore jestli to neukazuje kraviny.. navic X2 nema senzor pro každe jadro zvlašť) Jinak 1600 ot/min.. Buď tam máš nějakej tichej větrák, netočí se ti to jak má, nebo sis to ručně stáhnul ať to neřve.. V každám případě větrák z boxovaného chladiče by měl při téhle tepotě aspoň 3k otáček
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
Dobrý den, nejprve se omlouvám, jestli do tohoto fóra tento dotaz vůbec nepatří, nerozumím tomu, tak se prosím nezlobte. Protože přejíždím mezi více místy pobytu, využívám často mobilní neomezená data i pro notebook přes hotspot, poslední dobou ale...
mám problém s PC dá se říct že do te%d bežel dobře, ale tročku jsem se v něm pohrabal tak jsem musel udělat novou čistou instalaci WIN 11, tu jsem nakonec nainstaloval, až na 3 pokus PC jsem teda rozjel, ale jak se zdá jen na chvíli...
Poslední příspěvek
zjisil jsem že mám rev. 1.3. tak jsem stáhl nejnovější BIOS tak se jdu pokusit o flas BIOSU uvidíme co to udělá...
Dodatečně přidáno po 10 minutách 8 vteřinách:
takže BIOS úspěsně Flashlí a jsem we Windovsech PC se nerestartoval...
Zdravím,
proniknul jsem dnes pomalu do tajů M2 SSD disků :D Nahodil jsem 1x 512GB Adata Legend 710 na systém a 1x 1TB Adata Legend 800 na hry. Koukal jsem teď na teploty a jsem docela překvapený, že ten systémový má asi 61° a v Crystal Disk Info to...
Poslední příspěvek
Občas si tu před akcí kolem PC něco pročti ať neděláš takový boty jako zde nebo vedle s RAM ;)
Díky, za rady. Za žádné boty bych to neoznačil. To co se tady popisuje se mi v životě nestalo, ani nikomu z mého okolí.