:DDDDD na co stežuješ ? Já mám prumer 400kb download za sekundu takže si to spočti. Tohle je strašné!!. Jinak jeste k BF. No pokud máš u všech her tak + - 30 FPS tak ti to ani tak nepřijde. Vím o čem mluvím. 3 roky jsem si šetřil na pořádnou mašinu a teď jsem rozmazlený že všechno co je pod 40 FPS se podle mě seká. Ale bydlím na vesnici, takže net mám hrozný. A to mě nejvíce sere.
BTW: proč by stahoval 16 GB??? stačí když si z DVD nainstaluje základ a vyzkouší nějakou mapu.
Rozjede mi počítač Battlefield 3?
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Rozjede mi počítač Battlefield 3?
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
Já taky bydlím na vesnici..a kámoši se mi smějou, protože jim to jede 1,5Mb/s ...takže.. ale když říkáte, že procesor to brzdí a kámoš říkal, že když budu měnit procesor, nebudu muset reinstalovat win, tak přemýšlím o tom, že bych si kopupil nákej co má alespon 3,1 GHz. 
Z toho, co jsem se tu dozvedel, je mi na nic, takze jsem si alespon udelal obrazek.
Z toho, co jsem se tu dozvedel, je mi na nic, takze jsem si alespon udelal obrazek.
„Vědět málo je nebezpečné. Vědět mnoho, také.“ -Albert Einstein
Ten procesor už je starý, s novým procesorem bys musel koupit i novou ZD.. Windows máš krabicovou verzi nebo OEM?
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
asi OEM
A mohl bych se zeptat, jestli by jste mi nemohli doporučit, nějakou tu LEVNOU (člověk nemůže rozhazovat tolik peněz kvůli počítači) desku, na který by to šlo?
A mohl bych se zeptat, jestli by jste mi nemohli doporučit, nějakou tu LEVNOU (člověk nemůže rozhazovat tolik peněz kvůli počítači) desku, na který by to šlo?
„Vědět málo je nebezpečné. Vědět mnoho, také.“ -Albert Einstein
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek