Crysis 3

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Zamčeno
DesperadoKHY
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Crysis 3

Příspěvek od DesperadoKHY »

Ahoj, stáhnul jsem si Crysis 3 Cz a hru hraji na vysoké detaily plynule 35 fps. Když ale chci použít nějaké vozidlo, tak nemá podvozek s koly. Ostatní nepřátelská auta se pohybují a když explodují , ten podvozek pořád mají. Nechápu to , nastoupím do toho vozu nebo motokáry a funguje všechno i kanony, akorát nemůžu jet , protože nemám kola :-). Proč tam nejsou kola? :-) Docela mě to pobavilo, asi napíšu Cryteku, že mají ve hře vozidla co nejezdí nebo ,jestli je to grafikou .-) Prosím poraďte.

PS: Původně jsem si myslel , že tam mají vznášedla , ale když jsem viděl koleje od gum na zemi, tak mi to došlo:-)
HAFcool
Level 5
Level 5

Re: Crysis 3

Příspěvek od HAFcool »

Koupil a stáhl? Nebo doslova stáhl? Co to může způsobit? Špatný crack, chyba ve hře, ovladače na grafiku atp...

Jestli to druhé, tak psát Cryteku, že mají chybu ve warez verzi by nebylo moudré.
DesperadoKHY
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DesperadoKHY »

Stáhl jsem si warez verzi, to s tím crytekem jsem nemyslel vážně. :D Ale uvažuji o koupi original verze, protože ta moje verze obsahuje hodně bugů.
gladomen
Level 3
Level 3

Příspěvek od gladomen »

Na tomto fóru se neřeší warez hry. Čti pravidla.

Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e pomocí Tapatalk 2
Arha
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od Arha »

Nechápu, jak si někdo může stáhnout hru a pak se ptát, proč jde blbě..
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Napiš jim do toho Cryteku, že jsi jim nezaplatil za hru, tu jsi nějak modifikoval (cracknul) a ona teď nejede správně... :roll: Zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zamčeno

Zpět na „Hry“