Když nastavím na pevném disku třeba na disku F stránkovací soubor , kde není naistalovaný systém a budu na něm mít uložené hry. Bude výsledek pro hraní her pomalejší / rychlejší nebo bez odezvy ? Jednou jsem to zkoušel na starých WinXP a výsledek byl pomalejší. Chtěl bych to vyzkoušet třeba na hře La Noir ve Win 7 a procesoru intel celeron dual core g530 2,4ghz. Má vůbec cenu nastavení stránkovacího souboru na externím disku pro hraní her?
Stránkovací soubor
Moderátoři: beather, Mods_senior
- smrduty_pes
- nováček
Stránkovací soubor
Dobrý den,
Když nastavím na pevném disku třeba na disku F stránkovací soubor , kde není naistalovaný systém a budu na něm mít uložené hry. Bude výsledek pro hraní her pomalejší / rychlejší nebo bez odezvy ? Jednou jsem to zkoušel na starých WinXP a výsledek byl pomalejší. Chtěl bych to vyzkoušet třeba na hře La Noir ve Win 7 a procesoru intel celeron dual core g530 2,4ghz. Má vůbec cenu nastavení stránkovacího souboru na externím disku pro hraní her?
Re: Stránkovací soubor
Pokud čtyři gigabajty operační paměti vyhovuje systémovým požadavkům her, není nutné zapnout odkládačí soubor. To se vytvoří větší zátěž na pevném disku.
- smrduty_pes
- nováček
Děkuji za odpověď
To jsem potřeboval vědět
Strankovaci soubor na externim disku postrada jakykoliv smysl. Jedine snad u eSATA.smrduty_pes píše:Má vůbec cenu nastavení stránkovacího souboru na externím disku pro hraní her?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 6768 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari