Zdravím, hledám nějakou kameru do 9000,- (čím míň tím líp )
Co chci: Díru na stativ, možnost zapojení externího mikrofonu, SD karty, FullHD, pořádné zaostření na pár centimetrů.
Já našel toto: http://www.datart.cz/Digitalni-kamera-S ... paign=feed
Co vy na to?
Proč se tady tedy řeší věci jako: "Rada s freesat televizí" nebo "Útok KLDR na USA a Jížní Koreu"?
Prosím vás, jestli nemáte nic na práci než mě zde jen "obtěžovat", běžte pryč.
Samozřejmě, že ti tady poradí i s kamerou. Jen to trochu déle trvá, protože tady neni tolik odborníků. Ale tuhle mi radil s výběrem fotoaparátu petr22 a dobře tomu rozuměl.
To, co u kamery ve skutecnosti chces, je dostatecne velky snimac s dostatecnym rozlisenim.
Ja osobne neradim kupovat nic, co ma snimac 1/4" a mensi, nema dostatecne rozliseni na full HD (full HD kamera muze mit klidne i 1,5 mpx snimac, coz samozrejmne nestaci) a ma pouze elektronickou stabilizaci, ktera je uplne k nicemu.
Tahle kamera ma 1/3" i optickou stabilizaci. Radim osobne vyzkouset, hlavne kdyz je slabe osvetleni.
Pokud chceš pořizovat záběry hodně zblízka,tak hledej tu s nejmenší ohniskovou vzdáleností.SONY je dlouholetý výrobce kamer,takže s ním chybu neuděláš.Já mám doma digitální kameru JVC a jsem taky spokojen,takže klidně bych bral i tuhle http://www.alza.cz/jvc-gz-vx700s-d321202.htm .Ta má větší snímač.
Sice teď už natáčím zrcadlovkou a kvalita je ještě lepší,ovšem plynulost zoomu u kamery a pohodlnější ovládání foťákem nenahradíš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ta JVC se mi nelíbí :)
Kamerou budu pořizovat záběry kde budu mít v ruce PC komponenty, mobily, tablety atp. ale chtěl bych kameru občas použít i na točení rozhovorů, případně i dovolených.
Dnes jsem kameru co jsem posílal zkoušel v obchodě a vypadala dobře, ale na tom malém displayi toho moc neuvidím :)
Akorát bych řekl že jí dělají problémy špatné světelné podmínky.
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
Mozte mi poradit aky mam pouzit video player a ako ho nastavit aby mi spravne prehral video subor co ma hdr a 4K ?
Ja som na internete pozeral ze hdr subori vie prehrat napriklad MPC-HC player. Ale...
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...