Jaké hry rozjedu na svém netbooku?
Moderátoři: beather, Mods_senior
Jaké hry rozjedu na svém netbooku?
Chtěl bych se zeptat jaké hry rozjedu bez lagů na svém netbooku Packard bell dots c (http://www.alza.cz/packard-bell-dots-c- ... 367599.htm). Chtěl bych rozjet LoLko, L4D2, Portal, Terrarii, Orcs must die 2, Dotu 2 a hlavně CS 1.6 a GTA:SA
Naposledy upravil(a) Eastrin dne 06 dub 2013 17:41, celkem upraveno 1 x.
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Re: Jaké hry rozjedu na svém netbooku?
Podívej se na hardware v notebooku a pak si ke každé hře najdi požadavky je to hra od hry...
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Na tom nerozjedeš skoro nic.Ten ntb je rád,že sotva rozhýbe ten ořezaný Windows 7. 
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jo ale CS 1.6 určitě rozjedeš to se neboj
Intel Core i3-4150| GIGABYTE GA-B85-HD3 |Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600+/2x/Transcend JetRam 2GB DDR3 1333 /8GB/ |Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB |EVGA 500B |MSI R9 270X GAMING 2G@1180/1500 |CoolerMaster K350 |Benq VW2245Z |A4Tech Bloody V8
Ještě bych se chtěl zeptat proč se mi CS 1.6 (z gamesites.cz) stahuje hrozně dlouho. Normální rychlost stahování je 1Mg za sekundu a teďka stahuju to CSko 20kB za sekundu. Nevíte čím to je? Zkoušel jsem to začat stahovat znovu ale furt stejná rychlost stahování (zkoušel jsem teďka na test stahovat film a ten se mi taky stahuje 1Mg za sekundu tak nevím čím to CSko je způsobené).
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Že by přetížený server??
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Myslíš že by to rozjelo GTA:SA?proofer píše:Jo ale CS 1.6 určitě rozjedeš to se neboj
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Eastrin - a co takhle to zkusit a přesvědčit se o tom sám :) Máme tenhle netbook taky a upřímně, s těmi WIN 7 je fakt rád, že sám jede a že internet frčí v pohodě. CSko rozjedeš určitě, ale GTA:SA bez lagů asi těžko...uvědom si, že je to netbook..
Skříň: noname - Procesor: AMD Ryzen 5 2600 - Paměť: 8GB DDR4 - HDD: 1x 120 GB SSD a 1x 256 GB - Grafika: MSI RADEON RX580 8 GB ARMOR - OS: WIN 10 PROFESSIONAL OEM - Klávesnice: Trust silent - Myš: Genius Scorpion
Sluchátka: Lewitz HP710 a Intezze cliq.
Sluchátka: Lewitz HP710 a Intezze cliq.
Tak uvědom si, že stahovat miligramy jde přes kabel těžko, proto to tak dlouho trvá ... já pro větší rychlost stahuji MB/s či Mb/s ... a teď vážně, záleží také, jak jsou vytížené servery protistrany.Eastrin píše:Normální rychlost stahování je 1Mg za sekundu a teďka stahuju to CSko 20kB za sekundu. Nevíte čím to je?
Tak jsem se už přesvědčil o půlce her sám a nejdou. Já vím že se můžu přesvědčit, ale momentálně nemám čas (studium) nato abych stahoval, instaloval a po zkoušce (zřejmě) odinstaloval...CSko rozjedu snad jako jedinou hru (někdy mám po 10-15 sekundách asi tak na sekundu menší lag). Není to třeba verzí CSka (verze z jínačích herních portálu jako je třeba gamesites.cz a kotelna.cz)? Jestli jo, hodili by jste sem (nebo PMkem) odkaz na "méně náročné" CS 1.6" ke stáhnutí?Anubides píše:Eastrin - a co takhle to zkusit a přesvědčit se o tom sám :) Máme tenhle netbook taky a upřímně, s těmi WIN 7 je fakt rád, že sám jede a že internet frčí v pohodě. CSko rozjedeš určitě, ale GTA:SA bez lagů asi těžko...uvědom si, že je to netbook..
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Dub 2013 09:43) ---
Myslíte že bych rozjel GTA SA (bez lagů) za pomocí nějakého patche/módu jménem Low End Patch? http://www.gta.cz/san-andreas/novinka/g ... -end-patch
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
Toustík
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Já byt tebou tak tám dám Xp .stím modem to nevim ale co nato Cpu 
Myslíš, že by to pomohlo pro rychlost netbooku? Nemám žádné zkušenosti s instalací OS a ještě k tomu můj netbook nemá mechaniku...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom