Máš štěstí že nemám web kameru je to tak šílený že bych do toho šel.(teda jestli si to myslel takhle)karlos píše:Kdo má chuť, tak se může simultáně připojit.
Pravidelné Plzeňské pivo
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Chlapci kontrolní otázka stav žíži dnes a zítra na českých tocích v okolí Plzně? Jen že pár piv by neuškodilo.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
guest
Tedy na to plzeňské chodím celkem pravidelně. Sice střídavě do ledničky na Gambáč a občas na Gambáč točený do místních hospůdek, ale až do Plzně se mi na něj nechce, i když bych si tam rád u pivka zavzpomínal na časy svobodného a bezstarostného mládí při toulkách plzeňskými hospůdkami, které již dnes asi neexistují.
Takže sportu zdar a vzpírání zvlášť (plných půllitrů)!
Takže sportu zdar a vzpírání zvlášť (plných půllitrů)!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
cybernovi a si v Plzni nebo v hradci?
A jak zítra odpol odjezd směr hradec nebo zůstáváš