DObrý den,
Už jsem sem psal a také vím, že je to tu už mnohokrát zmíněné, ale potřeboval bych poradit s tvornou wifi sítě do domku, kde potřebuji pokrýt dvě patra. Bohužel modem od O2 http://www.o2.cz/osobni/modemy-a-data/c ... 3026e.html, který pokryje částečně dolní patro. Nahoru paradoxně tam, kde jsou nejvíce používány počítače (jedna pevná sestava a jeden ntb) sígnál s těží dosáhne. Počítá se také, že do spodního patra se pořídí, tedy spíše přesune další ntb. Bohužel není v mých peněžních silách po baráku roztáhnout kabel, i když by to bylo ideální, tak přemýšlím o nějakém routruXrepeatru. zatím jsem našel asi tyhle: http://www.czc.cz/tp-link-tl-wr842nd/101252/produkthttp://www.czc.cz/tp-link-tl-wr843nd/118746/produkthttp://www.czc.cz/asus-rt-n12-d1/123402/produkt Saomzřejmě v případě, že bych tam dával router, tak tan půjde dolů vedle schodiště, popř. repeater do místnosti přímo nad modemem.
Předem děkuji za Váš čas a Vaše rady.
Právě s tím je docela problém, taky jsem si myslel, že bych to tak udělal, ale nevím, kudy bych to tam narval zkusím se kouknout na díru kolem topení. ale radši bych si nechal otevřenou druhou možnost, kdyby náhodou bach dolů ke schodišti vrazil nějakej výkonnější AP...
Můžeš použít jiný WiFi router jako WDS-repeater, pokud se s tím modemem skousnou nebo dvoutunerový WiFi router. Jeden tuner pak přijímá signál z modemu, druhý pak vytvoří další bezdrátovou síť.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Za cenu zarizeni, ktere hodlas dokupovat, koupis skoro 100m kabelu. Pokud nebydlis na zamku, melo by to na zasitovani stacit.
Druha moznost je premistit O2 modem, natahnout RJ11 je snazsi a levnejsi. Pro potreby testu signalu staci bez pripojeneho internetu.
takže situace je takováto: do stropu u našich vrtat nesmím a táhnout kabel přes celej barák se mi moc nechce. přemýšlím, pokud bych prsknul router na zeď do chdby hned vedle schodů nahoru, tak bych stínění stropu aspoň trošku obešel. jen tak polemizuji. v tom případě bych asi potřeboval trochu výkonnější router, ale asi do cennové relace kolem 1000 kč.
Já osobně bych tam tu díru vyvrtal a pak pokorně na kolenou přijal trest. Nebo bych to svedl na houbu Betonomorku.
Dobrý den,
tvořila jsem hru ve Scratch a mám již většinu dle zadání ze školy splněnou. Chybí mi tyto dva body doplnit. Prosím, poradil by mi někdo. Posílám PrtSc celé mé hry.
1) Při 50 získaných bodech se ve hře objeví další kompostovatelný...
Poslední příspěvek
Dobrý den,
prosím, mohl byste mi ještě poradit se zpomalením objektů. Hru mám již kompletní. Vše funguje podle Vašich instrukcí. Poslala jsem Vám na email hru. Prosím, byl byste ochotný jen ji zkouknout? a případně napsat jak ji zpomalit?
Přeji...
Dobrý den, prosím,... mohl by mi někdo poradit, jak vytvořit jednoduchou hru ve Scratch dle těchto instrukcí? je to hra co má vytvořit dcera do školy a nevíme si s tím moc rady abychom hru rozpohybovaly :-(
Třídění kompostovatelného odpadu:
1) K...
Poslední příspěvek
Dobrý den, podařilo se nám něco vytvořit. Pokud byste na hru mrknul, byly bychom moc rádi. Mohu nějak nasdílet nebo poslat Prtscrn?
Dobrý den,
prosím, mohl by mi někdo poradit. Resp. mrknout na tři obr. v příloze? Jeden obr. je zadání ze školy. Druhý obr. je to, jak jsem úkol vyřešila já, žlutě označeny jsou mé výpočty. A třetí obr. je foto k této síti, které jsme dostali....
Poslední příspěvek
Doufam, ze tam nejsou i SQL dotazy - protoze tam je casto akceptovan jediny spravny format zapisu,
takze lze zplodit mnoho ve skutecnosti funkcnich odpovedi, ktere ale nejsou akceptovany.
Tedy clovek vi, ze to ma 100% spravne, v testovacim...
čtu na internetu o Wifi standartech 5,6 a těch úžasných rychlostech, vše samozřejmě za nutnutnosti využití pásma 5 GHz.
Bydlím v rodinném domě a za první betonovou zdí už 5 GHz nemá signál, nebo je rychlostí na úrovni 2,4.
Jak to...
Poslední příspěvek
presne tak, presny pokryti ani v zavislosti na spouste faktoru (material zdi, sirka zdi, tvary atd atd atd.) v podstate ani uplne rict nejde.
Muzes pripadne zkusit dokoupit dalsi R315 v mesh modu a uvidis no, zahradu mam pokrytou do pulky a dal to...
Zdravim vas. Potrebujem od vas poradit.
Prepojil som pc bezdratovo z tv. Cez wifi a sreen mirroring.
Lenze je problem ze mi to seka a laguje.
Moj pc je novy silny. ale moja tv je z roku 2014 a na nej mi ten bezdratovy prenos seka. Ale ja chcem...
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze ne. Bezdratove spojeni bude mit vzdy zpozdeni.
U filmu bude pouze horsi kvalita obrazu, zpozdeni nicemu nevadi, hry ale budou kvuli zpozdeni nehratelne.
Pouzij HDMI kabel, pokud je aktivni, muze mit i 20 metru a vice.