Dobrý den,
chtěl bych si stáhnout online hru Shakes and Fidget. Na internetu jsem ji nikde nenašel. Nevadilo by mi, kdyby to nebylo přes internet, stačilo by, abych to třeba hrál sám na svém PC , ale nejlepší by bylo, kdyby to bylo prostě jako v prohlížeči, ale .exe
Díky předem za odpovědi!
Moje portfolio Český jazyk je freeware, ale nikoliv open source!!!
Sestava:
ABBC3_SPOILER_SHOW
Myš: Mad Catz R.A.T. TE
Podložka: Connect IT Biohazard
Klávesnice: Media-Tech Touch MT1238
Monitor: LG 20M35
Notebook: Lenovo IdeaPad b590
Procesor: Intel Pentium
Grafika: Integrovaná grafická karta Intel® GMA HD
Nejde to stáhnout je to flash hra a k tomu online hra. Arha to jasně řekl budeš muset si vždy otevřít pomocí prohlížeče nebo na mobilním telefonu s OS: android.. jako apku.
Ale musí to nějak jít! Na netu jsou stovky "hacků", a to je prakticky Shakes a Fidget.exe, ve kterém máš na začátku 10 000 zlatých. Takže oni to nějak museli stáhnout a upravit kód na 10 000 zlatých...
Moje portfolio Český jazyk je freeware, ale nikoliv open source!!!
Sestava:
ABBC3_SPOILER_SHOW
Myš: Mad Catz R.A.T. TE
Podložka: Connect IT Biohazard
Klávesnice: Media-Tech Touch MT1238
Monitor: LG 20M35
Notebook: Lenovo IdeaPad b590
Procesor: Intel Pentium
Grafika: Integrovaná grafická karta Intel® GMA HD
Něco sem našel ale je to tvořené od nějakýho programátora. Stimto způsobem si akorad do pc natahnes havěť stačí Google . Odkazy sem házet nebudu protože by to bylo proti pravidlům a navíc co sem si četl tak je to warez neboli neoficiálně to vyšlo od jinud než od autora hry sfg. Až tak zničující to není otevřít si prohlížeč a kliknout na oblíbenou stránku a hrát
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, zda nemáte někdo z Vás tipy nebo rady jak převádět dokument z online prostředí google dokumentů do MS Wordu a naopak, tak aby nedocházelo k přeměnám formátování v dokumentu? Děkuji.
Poslední příspěvek
Nepřevádět ho a pracovat s dokumentem čistě online v prostředí Google Docs.