Šlapací koně ve Futuru v HK - kde sehnat?
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Šlapací koně ve Futuru v HK - kde sehnat?
No jo, ale i u toho velkého (large) píšou 40 kg, to ještě budu muset 40 kg shodit, ale na mou výšku 196 cm ze mě zbude jen kostra ...

U velkýho píšou 140.
Našel jsem je v nějakým slovenským e-shopu.
http://www.ponycycle.sk/pony-velky_10.html
Tak nevim, jestli je to slovensko tak extrémně drahý, nebo je to normální cena za toho koně. Když medium stojí v českej republice 7,5k, i na tom slovensku dokonce ještě míň.
Našel jsem je v nějakým slovenským e-shopu.
http://www.ponycycle.sk/pony-velky_10.html
Tak nevim, jestli je to slovensko tak extrémně drahý, nebo je to normální cena za toho koně. Když medium stojí v českej republice 7,5k, i na tom slovensku dokonce ještě míň.
Just Fucking Google It!
Aha, tak to jsem koukal jinam, možná je to váha toho koně (N.W / G. W.). To víš, hezký obal, reklama, akcionáři a příjem milionáře něco stojí ...
Tak to asi vypadá, že budu jezdit na tom ve futuru, i když prej to maj věkově omezený, což by mohl být problém 
Just Fucking Google It!
Tak jim s ním ujeď a máš to 
To je nějaká úchylka chtít jezdit na koníčkovi pro děti v 17ti letech? 
Nevim, byl jsem tam s kámošem, tomu je dvacet, a taky ho chtěl.. Hold každýho to láká 
X: Pochybuju že mě na něj vůbec pustěj xD
X: Pochybuju že mě na něj vůbec pustěj xD
Just Fucking Google It!
Podívej se na video, jak jsou ty velcí koně velký. Je fakt, že by místo šlapání mohli mít motor a klusat ...Tholus píše:To je nějaká úchylka chtít jezdit na koníčkovi pro děti v 17ti letech?
Tak dneska jsem se povozil.. ale musim říct, že lepší je to jako odrážedlo, za prvý to rychleji jede, a za druhý líp zatáčí 
Takže nalijte se, a jděte si zajezdit, 10 minut za 30 korun, je to nezapomenutelnej zážitek
Takže nalijte se, a jděte si zajezdit, 10 minut za 30 korun, je to nezapomenutelnej zážitek
Just Fucking Google It!
Za krádež koně byla na Divokém západě smrt.X píše:Tak jim s ním ujeď a máš to
Naštěstí jsme podle USA na dálném východě.. 
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Jo, ujet by s ním nešlo, chtěli občanku. Takže by si pak toho kdo to měl na starosti našli.
Just Fucking Google It!