Možná by pomohlo, kdybys obrazovku vyfotil a vložil sem fotku (jako přílohu k odpovědi-žádná úložna).
Rozmazaný monitor
Re: Rozmazaný monitor
Takže ještě jednou. Jaké je nativní rozlišení monitoru. Jaké rozlišení máš nastaveno. Jaká obnovovací frekvence je nastavena. Zkus to prosím vyjádřit čísly, konstatování "mám" je rádcům na dvě věci, protože jediné koule, které mají, nejsou křišťálové...
Možná by pomohlo, kdybys obrazovku vyfotil a vložil sem fotku (jako přílohu k odpovědi-žádná úložna).
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
Pandasaurus Rex
- nováček
Nevím co myslíš pojmem "nativní". V monitoru nic co se rozlišení týče nastavit nedá. Nastavené rozlišení je 1280x1024 a nevím co je obnovovací frekvence, jestli to můžeš nějak upřesnit. 
Tady je video...snad to bude stačit
http://www.youtube.com/watch?v=5Z4BWbQY ... e=youtu.be
Tady je video...snad to bude stačit
Nativní rozlišení je to, při kterém monitor ukazuje nejlépe obraz. Obnovovací frekvence se udává v herzech (60,70,75...). Jinak je to rychlost za kterou se informace monitoru "obnovují".
edit: Přes jaký rozhraní to máš zapojený?
edit: Přes jaký rozhraní to máš zapojený?
-
Pandasaurus Rex
- nováček
Nejlépe ukazuje obraz při 1280x1024
Mám to zapojený přes VGA (ale kablem to není protože ikdyž jsem vyměnil kabel tak se nic nezměnilo+ ten monitor na druhém PC jede vpořádku)
//EDIT: V menu monitoru mi to píše nějáké H:63KHz a V:59.9Hz jestli to něčemu pomůže-
Mám to zapojený přes VGA (ale kablem to není protože ikdyž jsem vyměnil kabel tak se nic nezměnilo+ ten monitor na druhém PC jede vpořádku)
//EDIT: V menu monitoru mi to píše nějáké H:63KHz a V:59.9Hz jestli to něčemu pomůže-
A aktuální frekvence je tam jaká? Zkus ji změnit. Ty ovladače jsi nainstaloval správně?
-
Pandasaurus Rex
- nováček
Aktuální frekvence? To je zase co? A kde to změním?
Ty ovladače jsem nainstalloval správně :)
Tak to zkusíme jinak... Při jaký činnosti ti monitor začal tohle dělat? Frekvenci změníš buď přes ovládací panel grafiky (většinou u panelu kde jsou hodiny) a pokud ho tam nemáš přímo, pak v tom menu monitoru.
-
Pandasaurus Rex
- nováček
Tohle mi dělá od té doby co mám nový komp 
A kolik bych tam měl asi nastavit tu frekvenci?
A kolik bych tam měl asi nastavit tu frekvenci?
Já nevím kolik tam máš... Zkus od 60Hz výš.
-
Pandasaurus Rex
- nováček
Mám tam 60Hz a pořád to stejný.
75Hz to stejný
75Hz to stejný
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek