Nejde spustit Firewall

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…
Odpovědět
Jerroscar
nováček

Nejde spustit Firewall

Příspěvek od Jerroscar »

Zdravím všechny, dnes jsem odinstaloval Eset Smart Security 6 a nainstaloval jsem Microsoft Security Essentials. Ten prohledal hned po nainstalování počítač a nic nenašel. Poté jsem PC restartoval a zjistil jsem že se Firewall nespustil. Když kliknu na "Použít doporučená nastavení" pouze se objeví přesýpací hodiny a nic se nestane. Na Googlu jsem hledal jestli nemá někdo podobný problém, ale nic mi nepomohlo. Děkuju za pomoc.
jaro3
člen Security týmu

Re: Nejde spustit Firewall

Příspěvek od jaro3 »

Zkus ESS doodinstalovat:
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN93

Manuálně firewall ve windows tedy zapnout nejde?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Jerroscar
nováček

Příspěvek od Jerroscar »

ESS odinstalováno. Firewall manuálně zapnout nejde. Plus jako bonus se mi v C:\Users objevila složka UpdatusUser. Nikdy jsem ji tam neviděl. Až dnes.
jaro3
člen Security týmu

Příspěvek od jaro3 »

Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
do sekce HiJackThis.
a popiš problémy.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“