Problém s titulky na televizi
Moderátor: Mods_senior
Problém s titulky na televizi
Zdravím, mám menší problém. Koupil jsem si před pár dny novou televizi, která je samozřejmě v HD. Když si dám na flashku nějaký film a k tomu i české titulky, tak mám ale místo některých písmen pouze znaky. Tuším místo "ž", "ť", "ď", ale například "ě", "ž" apod jde. Je to dost nepříjemné, když koukám na film a 1/4 písmen jsou prostě znaky a kolikrát to slovo prostě ani nerozluštím. Nevíte čím to je? Neměl bych ty titulky spojit s filmem do jednoho souboru? Pomohlo by to?
Fakt nevím, co mám dělat, aby mi šly titulky normálně.
Děkuji za odpovědi.
Fakt nevím, co mám dělat, aby mi šly titulky normálně.
Děkuji za odpovědi.
Re: Problém s titulky na televizi
To spojení by pomohlo dost jednoznačně, případně nový firmware na TV.
A nevěděl bys prosím tě o nějakém programu? Mám jeden program, který to spojí do souboru .divx nebo tak nějak a to mi jde sice přes PS3, ale televize to nepřehraje. Nejlépe, aby to zvládalo spojit titulky se souborem .mkv a .avi.
Nebylo by snazsi (a rychlejsi) ten textovy soubor s titulky prevest do kodovani, ktere spravne zobrazi ta TV?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
jaroslav52
- nováček
od zeus » 25 Úno 2013 20:00
Nebylo by snazsi (a rychlejsi) ten textovy soubor s titulky prevest do kodovani, ktere spravne zobrazi ta TV?
A jak bys to udělal?
od zeus » 25 Úno 2013 20:00
A jak bys to udělal?
Pokus-omyl v editoru, ktery to umi (treba PSPad) nebo online
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
jaroslav52
- nováček
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek