Problém s rychlostí systému

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich
guest

Re: Problém s rychlostí systému

Příspěvek od guest »

a) Když dáváš obrázek tak ho ořízni od nepotřebné informace. Nikomu nic nepřinese a jenom to zabírá místo na disku
b) Ten disk je vadný a to může být příčinou zpomalování systému, disk se zastavuje v určitých bodech
Přílohy
Bez názvu.JPG
tholis
nováček

Příspěvek od tholis »

Já mám laptop a to dost starý. Chcete mi říct že tomu disku už není pomoci? Takže mi vážně nezbývá než pořídit nové PC? :(:( No to je veselé. Netuším kde na to vezmu..no to už je ale jiný problém. I tak děkuju. Takže to chce zálohu co nejrychleji abych o vše nepřišel?
peyrac10
Level 4
Level 4

Příspěvek od peyrac10 »

Nemusíš pořizovat nové PC (říkáš laptop!). Sežeň slušný HDD, přeinstaluj a jedeš dál!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
tholis
nováček

Příspěvek od tholis »

Beru to tak že do maleho notebooku, s parametry co mám s nefunkní baterkou a s diskem na odpis asi nemá cenu investovat. Takže budu hledat náhradu. Netuším kolik tak hdd stojí pro starého acera, ale určitě přesahuje jeho hodnotu nebo ne?
guest

Příspěvek od guest »

Určitě si zazálohuj data, můžeš o ně přijít. Ten disk není dobrý, ale může klidně rok, dva fungovat. To se nedá říci jak dlouho, ale o data bys mohl přijít.

Tak do toho opravdu nemá cenu investovat, leda nějakej bazarovej disk, ale to je sázka do loterie.
tholis
nováček

Příspěvek od tholis »

blue spirit: To jsou vážně špatné zprávy, v PC mám většinu fotek, vzpomínek, dokumenty. Teď teda najít nové PC. S mými znalostmi a financemi to bude běh na dlouhou trať.

Jinak moc děkuju za rady. Dotáhnu ten hijackhere a budu se modlit ať to vydrží než se sežene nový PC. Chci se zeptap..má smysl pořídit bazarový notebook? Nebo je lepší koupit nový byť za dvojnásob?
guest

Příspěvek od guest »

Jistěže je lepší koupit nový!

Pokud tam máš důležité věci, pak bych to fakt řešil rychle. Nechci strašit, může to fungovat několik let, ale také to za pár dní zapneš a data už nedostaneš.
Pokud nemáš koruny, jako asi většina, pak bych koupil nějaký kancelářský stroj na Aukru. Já tam koupil slušnej Dell za 1500, sice by mne zde všichni pohaněli, ale už to běží dva roky a nebyl jediný problém.
Je to ovšem jenom na kancelářskou práci.
Petison
Level 5
Level 5

Příspěvek od Petison »

Ušetřené peníze s bazarovým se ti v případě poruchy nemusí vyplatit.Kup nový,třeba na splátky.Máš hlavně záruku.
Nejlevnější varianta např. http://www.czc.cz/packard-bell-easynote ... r15.5-15.6
tholis
nováček

Příspěvek od tholis »

Mám problém že pracuji jako konstruktér a když už budu investovat do PC, chci už něco co bude zvládat i grafické 3D programy. Další průšvih je malý byt kam ani s trochou vůle pevnou stanici nedostanu, takže potřebuji notebook. Zkusím nějak sestavit požadavky a nechám si poradit snad mi dobře poradíte :( myslím že vezmu něco na splátky,...
peyrac10
Level 4
Level 4

Příspěvek od peyrac10 »

Tak zrovna ten Packard-Bell bych nebral. Nech si tu sestavit něco podle svých nároků a potřeb a můžeš na tom jedině ušetřit. A pokud nehraješ, ta částka bude relativně hodně nízká. A i bazarový se vyplatí, jen je třeba koupit z ověřeného zdroje!
PS: Teď jsem si přečetl Tvůj poslední příspěvek, takže to, co jsem napsal, je asi mimo mísu. Promiň. :cry:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
tholis
nováček

Příspěvek od tholis »

Co tak řeším své možnosti vidím to na splátky na 4-6 měsíců kolem 12-15tis za notebook a rád bych aspoň 17" nehraju, hrál jsem a rád bych se k tomu vrátil (po více jak 5letech), ale není to priorita.
guest

Příspěvek od guest »

Jo to by z nouze šlo, ale je tam Linux - pokud to nevadí.

Konstruktér s notebookem a malým monitorem? To musí být dost pracné.

A pokud si konstruktér, tak data na tom vadném disku jsou asi důležitá. Zálohovat!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Acronis TI obnova systému
    od petrmet » » v Vše ostatní (sw)
    7 Odpovědi
    21642 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petrmet
  • Tuto aplikaci zablokoval správce systému
    od Minapark » » v Windows 11, 10, 8...