Problém s rychlostí systému
Problém s rychlostí systému
Dobrý Den,
Jsem zde nový tak snad jsem to zde vložil správně:
Mám starý laptop ACER a protože nějak nejsou peníze na nový rád bych m nějak pomohl aby ještě sloužil.
- Při sledování filmů na internetu se PC samovolně vypíná
- Přesto že mám dobré internetové připojení, rychlost internetu je pomalá.
- Rychlost mozily nebo chromu je nulová, v podstatě nepoužitelná, funguje pouze explorer
- Zatím jsem PC vyčistil (odstranil utemovaný prah z chlazení)
- spustil CC cleaner a vymazal cookies (od té doby mám chybovou hlášku při spuštění : ( )
- spustil defragler
- spustil ad-aware (nic nenašel)
- vložil sem na fórum záznam s hijackthis a čekám
Co dál? Budu rád za každou radu.
Díky
Jsem zde nový tak snad jsem to zde vložil správně:
Mám starý laptop ACER a protože nějak nejsou peníze na nový rád bych m nějak pomohl aby ještě sloužil.
- Při sledování filmů na internetu se PC samovolně vypíná
- Přesto že mám dobré internetové připojení, rychlost internetu je pomalá.
- Rychlost mozily nebo chromu je nulová, v podstatě nepoužitelná, funguje pouze explorer
- Zatím jsem PC vyčistil (odstranil utemovaný prah z chlazení)
- spustil CC cleaner a vymazal cookies (od té doby mám chybovou hlášku při spuštění : ( )
- spustil defragler
- spustil ad-aware (nic nenašel)
- vložil sem na fórum záznam s hijackthis a čekám
Co dál? Budu rád za každou radu.
Díky
-
guest
Re: Problém s rychlostí systému
Pokud si požádal o kontrolu logu, pak je zatím tato tvoje otázka zbytečná. Tamní rádci ti to pomohou vyčistit. Ty můžeš udělat ještě to, že odinstaluješ a vyházíš zbytečnosti, případně po vyčištění defragmentuješ. Ještě můžeme zkontrolovat disk.
Použij http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/ a dej sem screen.
Použij http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/ a dej sem screen.
blue spirit: Děkuju budu sledovat odpověd na hijack a udělám co píšete.
-
guest
Ad-aware zrovna odinstaluj a tu defragmentaci nech až úplně na konec! Až to vyřešíš v sekci HjT a odstraníš z PC vše nepotřebné.
Bojím se že PC bude plné virů, jak se proti nim bránit? Doposud jsem antivir neměl. Ad-aware tedy pryč. JSem lama omlouvám se.. Jsem spíš na mechanické věci :(
-
guest
Viry s tebou vyřeší v HjT. Mít PC bez antiviru a firewallu je s prominutím pitomost !!!
bluespirit: Inu stalo se, proto teď sklízím bouři a řeším co s tím. Jaký irewall a antivirový program pořídit? NOD?
Teď nepořizuj nic! Až budeš mít vyčištěný PC, pak se budeme starat!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dobrá, počkám na odpověd na HiJackThis
Jinak moc děkuju už jsem myslel že budu muset pořídit nový PC. Díky vyčištění chlazení se mi zdá že laptop také ožil 
Vyčisti PC, zazálohuj a pořiď nový HDD. Přeinstaluj PC a ten starý HDD po stažení všechno podstatného sice můžeš používat, ale připrav ho na vyhození!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek