problem aktualizace windows 7
problem aktualizace windows 7
dobry den mam problem z aktualizacemy na windows 7 kod chyby je 80070002 podle jejich navodu jsem skousel vse mozne i podle rad na internetu a porad nic muzete nekdo poradit predem dik
Re: problem aktualizace windows 7
Předpokládám tedy, že jsi zkusil i tohle http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... r-80070002
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
jo tojo uz nekolikrat
Nechci Tě zkoušet, ale co tohle: http://support.microsoft.com/kb/910336
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
nejsem si jistej skousel jsem toho dost ale ted to skusim
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2013 09:18) ---
TAK JSEM TO SKUSIL A NIC JESTE SE ZEPTAM JAK JE OTEVRU SLUZBY TAM TO PSALO ZASTAVIT AUTOM.AKTUALIZACE TO JSEM TAM NENASEL MAM TAM WINDOWS UPDATE TO JE ONO NE
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2013 09:18) ---
TAK JSEM TO SKUSIL A NIC JESTE SE ZEPTAM JAK JE OTEVRU SLUZBY TAM TO PSALO ZASTAVIT AUTOM.AKTUALIZACE TO JSEM TAM NENASEL MAM TAM WINDOWS UPDATE TO JE ONO NE
No mělo by to být ono.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
ted jsem hledal primo jak me to znaci na spodni liste problem aktualizace tam je oprava windows update tak jsem to spustil napsalo to ze problem opraveno no a stejne nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2013 12:48) ---
presne to pise toto-system windows nemuze provest vyhledani novich aktualizaci pro pocitac doslo k chybe zjistene chyby kod 80070002 u sluzby windows doslo k nezname chybe
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2013 12:49) ---
presne to pise toto-system windows nemuze provest vyhledani novich aktualizaci pro pocitac doslo k chybe zjistene chyby kod 80070002 u sluzby windows doslo k nezname chybe
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2013 12:48) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Úno 2013 12:49) ---
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 15282 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od MonikaVavrova
-
- 14 Odpovědi