Si děláte prdel?Nejake super svycarske k obleku
Pozor na číslo 226510899 !
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Pozor na číslo 226510899 !
proc? Mozna jsem to blbe napsal. Jsou Svycarske vyroby, jsou urcene k obleku a dle prodejce jsou proste super. Ale jsou fakt dobre.
Nebo proc bych si mel delat prdel?
Nebo proc bych si mel delat prdel?
No neviem ako v čechách, ale na slovensku nieje nič zadarmo
ani švajčiarske ponožky 
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
reklama na telefonni cislo
no to budou mit dneska zne kdyz jim bude kazdy z tohodle fora volat
jenom na adresach a osobnich udajich vydelaji majlant viz prvni prispevek
jenom na adresach a osobnich udajich vydelaji majlant viz prvni prispevek
Bohužel, pokud po telefonu souhlasíš (třeba s odběrem zboží), tak to má vlastnost smlouvy. Nikde není psáno, že v případě prodeje (nákupu) movitosti, musí být uzavřená písemná smlouva. To se týká jen nemovitosti.
Takže když se vožereš v hospodě a s někým se dohodněš, že mu za 100 litrů prodáš nový auto a on bude mít důkaz, máš smůlu...
Takže když se vožereš v hospodě a s někým se dohodněš, že mu za 100 litrů prodáš nový auto a on bude mít důkaz, máš smůlu...
To je blbost.Takže když se vožereš v hospodě a s někým se dohodněš, že mu za 100 litrů prodáš nový auto a on bude mít důkaz, máš smůlu...
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
Bohužel, není to blbost. Je to ústní dohoda o koupi. Písemnou smlouvu musíš mít jen u nemovitosti. Cena není rozhodující.
Aha takže ked prepisujem auto na polícii tak nemusím predložit kúpno-predajnú zmluvu ?!?
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
Už si někdy přepisoval auto? Mně vždycky stačil velkej techničák odhlášenej původním majitelem na moje jméno... Kupní smlouva není důležitá.
A auto se nepřepisuje na policii, ale na odboru dopravy místního úřadu s rozšířenou pravomocí.
Edit: pokud by byla nutná kupní smlouva, musely by na ní být ověřený podpisy. Jinak ti takových smluv napíšu za hodinu třeba 200.
A auto se nepřepisuje na policii, ale na odboru dopravy místního úřadu s rozšířenou pravomocí.
Edit: pokud by byla nutná kupní smlouva, musely by na ní být ověřený podpisy. Jinak ti takových smluv napíšu za hodinu třeba 200.
V pripade prodeje za 100 litru je treba ale specifikovat, v jakych litrech to ma byt
Jinak dle zakona je ustne uzavrena dohoda (smlouva, pujcka) platna a pravne vymahatelna. V tomhle pripade je ale dulezite i to "po telefonu".
Jinak dle zakona je ustne uzavrena dohoda (smlouva, pujcka) platna a pravne vymahatelna. V tomhle pripade je ale dulezite i to "po telefonu".
Takže to shrňme tak, že ty trencle můžou vyjít dost draho:-)
Není to tak dávno, co byl podobný "chytrák" tuším v Černých ovcích (pořad si možná pletu). Právník mu doporučil zaplatit, aby se vyhnul penále atd. A teprve potom se soudit s nejasným výsledkem.
Není to tak dávno, co byl podobný "chytrák" tuším v Černých ovcích (pořad si možná pletu). Právník mu doporučil zaplatit, aby se vyhnul penále atd. A teprve potom se soudit s nejasným výsledkem.
Malý OffTopic ze života. Pokaždé když mi volá někdo podobný a můžou to být i pouhé ankety, jsem nevrlý až sprostý a hovor co možná nejrychleji ukončuji. Ihned poté ukládám číslo do seznamu se jménem "Vopruz". Kdykoliv později mi jakýkoliv vopruz volá, hovor típám červeným sluchátkem. Zlatá stará, dobrá, nejlevnější Nokia1650, tam se dalo dát číslo mezi blokované a Vopruz si už neprdnul. U 3720 tuto funkci marně hledám... 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 6932 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pidlo