Outlook expres-odchozí pošta

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
ncf
nováček

Outlook expres-odchozí pošta

Příspěvek od ncf »

Ahojky..mám takovej dotaz..přes den v práci když mailuju na klasickým seznamovým klientovi...tak mi zůstanou maily ve složkách...tzn. odeslaná,přijatá.... Doma si to chci stáhnout do OE a stáhne se mi jen přijatá pošta...odeslaná zůstává na serveru...dá se to nějak změnit?
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Asi by pomohlo si odeslanou poslat v kopii i sám sobě, stáhnout si ji doma do OE a tam ji přestěhovat do složky s odeslanou. Ale asi někoho napadně něco méně krkolomného. :smile:
ncf
nováček

Příspěvek od ncf »

To asi nebude to pravé řešení..spíš mi jde o to aby to tam nezůstávalo...a já si to už v OE nějak ošéfuju.. :D
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

To je jiná! Nevím jak na seznamu, ale na UPC mail mám možnost přes webmail vlézt do své schránky na serveru a tam v kterékoliv složce (odeslaná/přijatá/odstraněná) označit položky a pak kliknout na příkaz, co s označenými položkami udělat. Pokud dám odstranit, musím pak ještě do koše a nechat vysypat koš.
ncf
nováček

Příspěvek od ncf »

To není jiná..já prostě chci aby mi to OE stahoval..a chci a chci a chci... :shock:
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
    od MK_Vs » » v Kancelářské balíky
    1 Odpovědi
    5289 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MK_Vs
  • Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty
    od tazatel » » v Komunikace na internetu