Ahoj, odešel mi zesilovač a potřebuji sehnat součástku. Podle měření je to ta na fotce. Potřebuji 4 kusy. Je to součást ze zesilovače Pioneer GM-3300T Fotka součástky
Abbc3 Spoiler Show
Naposledy upravil(a) pikaso.andreas dne 30 led 2013 13:58, celkem upraveno 1 x.
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl
To jsou ochranné odpory 0,1 ohmu. Ty neodešly samy od sebe. Změř nebo si nech změřit trazistory koncového stupně (to jsou ty D2439 a B1588, oba 2x). Prostou výměnou těch odporů dojde v nejlepším případě patrně k tomu, že odejdou okamžitě znova.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A nebo když se oprava nepovede, co mi doporučíte do 2000 Kč s podobnýma parametrama jako GM-3300T?? S tím, že mi bude stačit i monoblok, je to zesák jen na subwoofer.
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl
Pokud to budeš opravovat (necháš opravovat), bude se Ti hodit schéma. Najdeš ho tady http://elektrotanya.com/pioneer_gm-3300 ... nload.html Po otevření stránky klikneš na Get manual až skoro dole vlevo a schéma se Ti v zipu stáhne. Po rozbalení najdeš schéma v prvním pdf souboru.
2BS: To by ale pravděpodobně nevyhořel ten odpojený.
Na já nevím co vyhořelo. Ty ano? Na názor toho "opraváře" se nedá mnoho spoléhat. Také je třeba si uvědomit, že je tam 0,1 Ohmu a troufal bych si vsadit, že ty odpory mohou být dobré, jenom je to blbě měřené.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Dobrý den.
Mam už delši dobu Alldocube X Neo Snapdragon 660 z banggood a je nějak zpomalený.
Nepomohlo aní reset do default.
Tak koukam po něčem novějšim.
Docela se mi libi Lenovo Tab P12 s matným displejem.
Poslední příspěvek
Na co ten tablet používáš se dozvíme ... web a pošta ? Nebo hry ?
Ahoj dlouho jsem nevyužil tohle Forum o pomoc :D . chtěl bych herní PC do 70k nemusí to být přesně 70 :D čím méně tím líp. Vybral jsem si tyhle komponenty. Air cooler hlavně kvůli menší náročnosti k údržbě. Nemám v plánu cokoliv Taktovat v PC.
Je...
Poslední příspěvek
Jo ten disk by mohl být klidně Kingston KC3000 :D rozdíl tam není tak velký a ušetřím 1000 na dvou :). Dobrý tip. U té grafické karty myslím že ty ceny RTX 5000 řady bude zase ze začátku přestřel a budou nedostupné tak nevím jestli má smysl čekat....