Problémy s windowsem - jak odstranit ikonu Bluetooth Places?
Problémy s windowsem - jak odstranit ikonu Bluetooth Places?
Dobrý den,mám dva problémy s winama.
1. Koupil jsem si USB bluetooth,a na ploše se mi po nainstalování driveru objevila ikona Bluetooth Places,kterou nejde odstranit,přesunout do koše ani do složky.Jak ji odstranit?
2. Na disku C v prog. files a jiných sys složkách nemám právo vytvořit nic jiného než složku.(v nabídce není texťák atp.).Jsem přihlášem jako ADmin.Jak získat z5 práva?
Díky.
1. Koupil jsem si USB bluetooth,a na ploše se mi po nainstalování driveru objevila ikona Bluetooth Places,kterou nejde odstranit,přesunout do koše ani do složky.Jak ji odstranit?
2. Na disku C v prog. files a jiných sys složkách nemám právo vytvořit nic jiného než složku.(v nabídce není texťák atp.).Jsem přihlášem jako ADmin.Jak získat z5 práva?
Díky.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 23 led 2013 22:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
Uziv00
Re: Problémy s windowsem...
Už bys mohl vědět, že máš napsat jaký přesně používáš systém.
Jo,promiň,windows 9 ultimate 32bit
-
Uziv00
To jsi hodně napřed. Pokud vím, poslední verze je osmička.
Chybička,windows 7
-
Uziv00
Zkus použít nějaký souborový manažer (total commander) a spusť ho v režimu správce. Pak zkus vymazat ikonu v něm, případně nakopírovat nějaký doubor do Program Files. Domnívám se, že celý problém bude v UAC.
V TotalCommanderu nejde ten bluetooth places na ploše vidět.Jak se vytvářejí textové soubory v TC,jsem nepříšel.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Led 2013 21:54) ---
Ten bluetooth places je myslím jen něaký odkaz na něco,asi na ten program.Když kliknu pravým,je tam otevřít a vytvořit zástupce
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Led 2013 21:54) ---
Ten bluetooth places je myslím jen něaký odkaz na něco,asi na ten program.Když kliknu pravým,je tam otevřít a vytvořit zástupce
-
Uziv00
Tak to potom není zástupce, ale právoplatná ikona s CLSID založená v registrech. Něco podobného jako koš atd. Pak smazat nepůjde.
Nijak? Nechci to tam mít.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Led 2013 22:07) ---
Tak bluetooth places jsem odstrani lpřes regedit(software/microsoft/widnows/explorer/desktop/ a tam byl ten bluetooth tak jsem to máznul a už to není na ploše.Ted ještě druhý prob.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Led 2013 22:07) ---
Tak bluetooth places jsem odstrani lpřes regedit(software/microsoft/widnows/explorer/desktop/ a tam byl ten bluetooth tak jsem to máznul a už to není na ploše.Ted ještě druhý prob.
-
Uziv00
Zkus odinstalovat a při nové instalaci nepotvrzuj, že chceš ikonu na ploše.
Re: Problémy s windowsem - jak odstranit ikonu Bluetooth Pla
V TC je novy textovy soubor pres Shift+F4, ale pro zapis do spec. adresaru (tebou uvedenych) musi byt TC spusten Jako spravce.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Problémy s windowsem - jak odstranit ikonu Bluetooth Pla
Dobře,až se dostanu zase na PC,zkusim.Díky zatím.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek