Pohrabal jsem se v nastaveni a tam jsem mel zaple kazdodenni aktualizace staci to odsrtnout vypnout pocitac (ne restarotovat) a zapnout a bylo po problemu )
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
Dobrý den, zkoušel jsem se dostat do nouzového režimu se sítí a když jsem se dostal do Windows Recovery Environment tak mi nešla ani klávesnice ani myš. To by mělo být způsobeno aktualizací windows 11, a to KB5066835. Byla již vydána opravná...
Poslední příspěvek
Dnešní aktualizací KB5068861 se ten problém s myší a klávesnicí ve WinRE dal dopořádku.
//Ltb: offtopic diskuze smazana dle pozadavku autora, tema uzamknuto (ikona fajfky ve foru momentalne chybi, vratime ji zpet az s finalnim updatem fora, diky...
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.
Už několik týdnů se mi opakovaně nabízí Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651. Internet radí resetovat nastavení WIN Update a uvádí několik návodů - ani jeden nezabral.
Dík.
Poslední příspěvek
Aktualizaci to přestalo bavit. Takže vyřešeno. Snad.
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.