Zippo nechytá na prvý krát

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Odpovědět
cobr4in
Level 5.5
Level 5.5

Zippo nechytá na prvý krát

Příspěvek od cobr4in »

Hoj,

mám tento netradičný dotaz, snáď mi niekto bude vedieť pomôcť.

Mám Zippo zapaľovač a už od jeho kúpy nechytá na prvé škrtnutie, väčšinou na druhé.
Benzínu má dosť (originálny), knôt je dostatočne dlhý a kamienok neopotrebovaný, iskru normálne háďže, takže chyba bude zrejme mimo neho.
Robím niečo blbo, alebo je to normálne a treba si dať pri škrtaní viac záležať?
Inak keď už horí, dokážem ho, i keď s problémami, zahasiť fúknutím - myslel som, že pri týchto zapaľovačoch by to nemalo byť možné.

Díky
ABBC3_SPOILER_SHOW
divine
Level 5.5
Level 5.5

Re: Zippo nechytá na prvý krát

Příspěvek od divine »

s kazdym zapalovacem se musis naucit skrtat. U meho Zippa to taky neslo hned. Skrtej agresivneji. A zkus trochu povytahnout knot. A ja sem si vyndal jednu tu vaticku.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače
cobr4in
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od cobr4in »

Pokiaľ to spravím fakt razantne, tak funguje, iba som myslel, že chytí aj pri ležérnejšom škrtaní.
Inak tú jednu vatičku som vybral aj ja, pretože ako som ich všetky vybral, tak sa mi tam už všetky zase nezmestili. :D Tak je vonku.
Ako často ho treba plniť, teda pri dennom používaní? Toto ešte nemám omáknuté, buď ho prelejem, alebo zas riskujem, že nenaskočí keď bude treba. Keď som ho zo sebou denne nosil, vždy som mal poruke aj poistku - zapaľovač za 10 korún - je to paradox, ale príde mi spoľahlivejší. :D
ABBC3_SPOILER_SHOW
guest

Příspěvek od guest »

Tady velmi záleží na to jaké máš kamínky. Já jsem dříve /hodně dávno/ používal rakouské zelené anebo červené a také záleží na benzínu.
cobr4in
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od cobr4in »

Zatiaľ mám tie, ktoré boli dodané spolu so zapaľovačom, už i osadené tam. A kúpené, do zásoby, mám originál Zippo.
ABBC3_SPOILER_SHOW
divine
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od divine »

kupuj vse original Zippo. Nevyplati se setrit. Jak casto ho budes plnit zalezi na tom,jak casto skrtas. To poznas,kdy je potreba plnit. A pokus se ho neprelejvat, staci trochu benzinu.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“