a napecene uz mate ? :)
Vianoce 2012 - co kupujete?
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
- junior333svk
- Level 2.5

Vianoce 2012 - co kupujete?
Vianoce sa blizia aj sniezik uz napadal mate uz vybrate darceky vrespetkive idete niekoho obdarovat co kupujete ? co chcete ? pochvalte sa

Naposledy upravil(a) Ltb dne 15 pro 2012 10:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Ani nadpis se moc nepovedl
Důvod: Ani nadpis se moc nepovedl
Ak ľudstvo neskoncuje s vojnou, vojna skoncuje s ľudstvom.
J.F.Kennedy
J.F.Kennedy
Re: Vianoce
Jasně, tátovi perlivou ruskou vodku a call of duty :black ops II, mámě zlaté náušnice nebo co mi to zlatník splácal. No a sobě nové stolní PC, jen s tím rozdílem že ho rozbalím hned jak se mi ho Č.P. uráčí dodat
Takže já už mám vánoce nádherně ošetřené, jen rozmačkat česnek na řízky a můžeme slavit :)))) Akorát na čokla jsem pozapomněl, ale tomu koupim nějakého maxiplyšáka
)) ten mu vždycky udělá radost než ho do rána rozcupuje.
Kdo chce psa jíst, hůlky si najde.
Když už založíš takové neotřelé téma, zařaď ho aspoň do správné sekce. Jak souvisejí Vánoce s Internetem mi skutečně nedochází.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- junior333svk
- Level 2.5

Re: Vianoce 2012 - co kupujete?
tak ale kam som to mal zaradit :) aha vse ostany som si nevsimol 
J.F.Kennedy
J.F.Kennedy
mmmartin píše:Když už založíš takové neotřelé téma, zařaď ho aspoň do správné sekce. Jak souvisejí Vánoce s Internetem mi skutečně nedochází.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
S internetem bych viděl jedinou souvislost v tom, že díky němu vánoční dárky nakupuji.

Mohl bys to blíže specifikovat? Miluji česnek o řízcích to snad psát nemusím a tato kombinace se mi jeví přinejmenším, jako velice zajímavá. Na vánoce to zkoušet nebudu, to má na stole zarezervované místo kapr, ale jsou i jiné dnyjen rozmačkat česnek na řízky
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
- junior333svk
- Level 2.5

Je to tu !
Stastne a vesele VIANOCE nech vam chuti sviatocna vecera a nebudte cely den pri pc

Stastne a vesele VIANOCE nech vam chuti sviatocna vecera a nebudte cely den pri pc
J.F.Kennedy
J.F.Kennedy
Mame kupuji parfem, tatovi nacini na ryby. Pritelkyne toho dostava vic. Co bych rad videl pod stromeckem? Penize, abych si konecne udelal ridicak a batllefield 3. To mi bohate staci. Jinak vsem preju bohateho jeziska a hezke svatky.
Také přeji všem!!! Bohatého ježíška a ať všichni z technologického světa dostanete vše, co si přejete + samozřejmě hodně štěstí a lásky. A ať Vám zdraví slouží!
Já nikoho nemám, jen syna... Kterému jsem sestavil nový počítač, tak nikoho jiného nemohu obdarovat. Synovi tedy nové PC a já jsem si koupil pár flašek zelené
+ vodky.
Já nikoho nemám, jen syna... Kterému jsem sestavil nový počítač, tak nikoho jiného nemohu obdarovat. Synovi tedy nové PC a já jsem si koupil pár flašek zelené
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
-
guest
Dnes ještě někdo pije zelenou? To už je snad dávno pryč. Doufám že nemáš vodku z likérky Drak.
Zelená=jedno z mých nejoblíbenějších pití. Střízlivím po ní.