Lze odstranit přihlašování administrátora bez přeinstalace? Důvody k více účtům pominuly a já jako administrátor se nemůžu zbavit tohoto loginu. Ostatní účty jsem odstranila, takže pokaždé musím dát Esc nebo Enter pro přihlášení.
Ucet Administrator nejde nijak odstranit, a ani bych to nedelal! a nepokousel se o to. Ucet je tam z prosteho duvodu a to z toho aby kdyz uz neni jina cesta pristupna do systemu tak by mel byt tento ucet jako posledni brzda. Ucet jde ale velmi lehce skryt upravou v registru. Kdybys chtela napisu ten kilc.
Zobrazování účtu Administrator na úvodní obrazovce
Pokud se k systému přihlašujete pomocí úvodní obrazovky, možná jste si všimli, že zde není uvedený účet s názvem Administrator, který se vytváří automaticky při instalaci Windows. Absence tohoto účtu je dána tím, že v počítači máte nastavený alespoň jeden další účet s oprávněním Správce počítače. Chcete-li přesto účet Administrator v úvodní obrazovce zobrazit, postupujte následovně:
1. - Spusťte Editor registru (Start | Spustit | regedit).
2. - Přejděte na klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList.
3. - Zde vytvořte novou proměnnou typu DWORD, kterou pojmenujte jako Administrator a přiřaďte jí hodnotu 1.
4. - Nastavení se projeví při příštím startu.
Takze tobe staci spustit regedit, najit znineny klic a zadat hodnotu nula a ucet se ti uz nebude zobrazovat.
Řešení 2: dej nabídka start>spustit> napiš control userpasswords2 a poté zruš možnost výběru uživatelů a po kliknutí na ok se zaptá, který účet se má defaultně používat a bude se logovat rovnou na něj.
Zdravim,mam prodložena zaruka o rok na win 10 ale neustale mi skače nabidka na win 11 ,notebook splnuje minimalni pozadavky a chci ho pouzivat min. jeste rok.Jak se mam zbavit otravne okno Update win 11 prosim? obrázek_2025-10-18_123447678.png
Poslední příspěvek
Přikládám v archivu 2 soubory.
win10.reg - mělo by zabránit vyskakovat
win10rev.reg - vrátí zpět.
stačí poklepat na soubor a bude se to ptát jestli chceš přidat klíče do registru tak to potvrdíš ano.
po přidání restartuj počítač.
Dekuji pomohlo to...
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc
Jistý program se při maximalizaci zobrazí s býlým pruhem nad horní částí. Je to rušivé a nevím jak se toho zbavit. Na Win 10 mi program jede bez pruhu. Na novém počítači s Win 11 mi dělá onen pruh. Prý to způsobuje nějaké zabezpečené ohraničení. Ale...