Chěl bych poprosit, jestli někdo z vás nezná zapojení pinů na desce pro PS/2 header u desky f Zida model Tomato Board BX98?:-(
Má chipset VIA VT82C691 Apollo Pro
Pomohlo by ( trochu i zapojeni v konektoru miniDin ( to je PS/2))
Bohužel nemůžu nikde sehnat manual tehle zatracené desky , jinak by to byla malina
Nevím jestli mi někdo pomůže, ale budu rád za cokoliv Díky!
Ahoj, byl by prosím někdo tak hodný a poradil mi se zapojením snímaču do ústředny EZS ? paradox evo192 . bude 8 snímaču a každý ma svou zonu,tamper nepotřebuju jak to nejjednodušeji zapojit prosím? +12 chápu na aux + a- ale ostatní ? děkuji...
Poslední příspěvek
No nejjednodušší by bylo koupit sběrnicová čidla přímo od Paradoxu a zapojit je dvouvodičově ke sběrnici. Tak pokud mšá možnost tohle vrátit, vrátil bych to. Navíc si jimi nebudeš zabírat zóny.
Pokud už je máš, pročti si manuály k čidlům. Bude tam...
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda je možné mít zapojenou grafickou kartu na 2x6 PCIe pinů, když má GK konektory 1x6 a 1x8?
Když by se spustil a vydržel by třeba 3h zátěže bez problému, bylo by tu furt riziko, že na to jednou PC doplatí?
Měl bych...
Poslední příspěvek
Joo funguje slušně :D Na základní práci a nenáročný hry uplně stačí. Nedávno jsem skládal z 580 8GB a tam se daly hrát i novější hry :D
Jediný co tam není moc fit je ta spotřeba za výkon, kterej to nabízí. Ale zase jsou ty PC dostupný.. 570 jsem...