našiel som toto fórum ako jednu z možností poradenstva pre počítač, ktorý potrebujem. Neviem ako fungujete, či sa za poradenstvo účtuje nejaký poplatok, ktorý sa uhradí vopred, ale pokojne zaplatím za takúto službu.
Budem pilotom vo...
Poslední příspěvek
Osobně si myslím, že by mohli překvapit a v průběhu roku něco oznámit. Je mi divný, že by tohle byl nejvyšší model nový generace. Ale momentálně to tak je a ani se o ničem nespekuluje.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, čistil jsem PC jako obvykle (stlačeným vzduchem) - jedná se o PC, který mám v popisku. PC jsem pokládal na různé strany, snažil jsem se jej pokládat opatrně jako obvykle. Nicméně po zapnutí se hlasitě rozběhlo přídavné...
Poslední příspěvek
Aha, to by taky dávalo smysl. Původně jsem si spíš myslel, jestli tam nevznikla nějaká usazenina třeba někde víc ve spod a tímhle se potom neprojevila a jak jsem to udělal znovu zas neproštouchla.
Zdravím mám problém nevím proč, když pustím PC tak se zdroj rozeběhne, ale chvíli mám černou obrazovku až po chvilce zdroj utichne a PC naskočí. Zkoušel jsem i jiný z droj a dělá to samé. Nějaké nápady??
AMD Ryzen 9 7900X / GIGABYTE B650 GAMING X /...
Poslední příspěvek
Čas od času deska trénuje ramky. Stává se mi to tak 1x do měsíce. Mám tu samou desku.
A robí to,aj keď to máš v biose vypnuté t.j. Memory Context Restore na možnosť enabled ?
Mě to netrápí, děje se to 1x za měsíc až 2.
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Memtest jsem nedělal. Včera jsem vypl ten Fast boot, tak teď počkám pár dní a uvidím.